Så er Andreas Schou og springstaben på vej til Tokyo

28-07-2021 12:49

Annika Knudsen Lorentsen

Sammen med landstræner Bo K. Møller og landsholddyrlæge Casper Tschernja, er Andreas Schou nu på vej mod Tokyo, hvor han har nogle dage til at lave de sidste forberedelser i sadlen på Darc De Lux, inden de skal ride i den individuelle springkonkurrence ved OL, som starter tirsdag den 3. august

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: Casper Tschernja, Andreas Schou og Bo K. Møller. Foto: Privat

Andreas Schous OL-hest, Darc De Lux e. Darco/Contender (opdr. Morten Augustinus) er landet i Tokyo, hvor Andreas' groom, Hanna Carlsson har taget sig af ham de sidste par dage. Nu er Andreas også på vej mod Tokyo, og det er han sammen med landstræner Bo K. Møller og landsholdsdyrlæge Casper Tschernja, som er en del af det team, der skal hjælpe Andreas til det bedst mulige resultat ved OL.

Bo K. Møller har givet besked om, at de er godt på vej mod Tokyo, hvor de er klar til at lave de sidste forberedelser inden konkurrencerne går i gang i næste uge. Sådan lød meldingen:

— Så er vi på vej, og vi er klar! 

Copyright Ridehesten.com
Hanna har holdt Darc De Lux i gang de første dage i Tokyo. Foto: Privat

Den individuelle konkurrence i springningen starter, som nævnt, tirsdag den 3. august, hvorfra de 30 bedste ekvipager går videre til den individuelle finale, som afvikles onsdag den 4. august. De kommende dage har Andreas mulighed for at træne med Darc De Lux i omgivelserne på det store ridestadion i Tokyo, og søndag, afholdes der en springtræning i arenaen, hvor springrytterne og deres heste, får mulighed for at vænne sig til arenaen. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen