Anna Zibrandtsen er blevet gift

25-09-2023 13:42

Annika Knudsen Lorentsen

Dressurrytter Anna Zibrandtsen har sagt ja til sin udkårne Thomas Hansen. Det gjorde hun ved et smukt bryllup på den græske ø Santorini

Copyright Ridehesten.com
Anna og Thomas. Foto: Vangelis Photography

For to uger siden, nærmere bestemt den 9. september 2023, blev dressurrytter Anna Zibrandtsen gift med sin partner Thomas Hansen. Anna har dannet par med Thomas siden 2018, og nu har de to sagt ja til hinanden. 

Anna og Thomas blev gift ved et smukt bryllup på den græske ø Santorini. Her fejrede brudeparret deres bryllup og nye status som ægtefolk. Det gjorde de omgivet af deres nærmeste venner og familie.

Anna fortæller til ridehesten.com, at de er dybt taknemmelige for at have sagt ja til hinanden, og for at have kunne fejre deres kærlighed med deres nærmeste. 

Copyright Ridehesten.com
Fra Anna og Thomas' bryllup på Santorini. Foto: Privat

– Vi havde et magisk bryllup omringet af de nærmeste venner og familie. Vi er dybt taknemmelige over at være omringet af så meget kærlighed, som er med til at skabe et stærkt fundament for et langt og lykkeligt ægteskab, fortæller hun. 

Festlighederne fortsætte i lørdags på Hotel Guldsmeden i København, hvor Anna og Thomas havde arrangeret en stor fest for at fejre kærligheden, og hvor endnu flere fra deres omgangskreds kunne deltage. Her optrådte blandt andet sanger Lukas Graham, og fremmødt var mange af Annas kollegaer fra hestebranchen. 

Copyright Ridehesten.com
Fra brylluppet på den græske ø. Foto: Vangelis Photography
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen