Cornettino Ask afkom solgt for mere end 1,7 millioner

30-11-2021 13:06

Annika Knudsen Lorentsen

På den kendte Holger Hetzel-auktion i sidste uge opnåede de solgte heste flotte hammerslag og den 7-årige skimmel efter Cornettino Ask opnåede et hammerslag på 240.000 EUR

Copyright Ridehesten.com
Yummy. Foto: Holger Hetzel-auktion
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 24. november i sidste uge fandt Holger Hetzel-auktionen over springheste sted, og mange af hestene opnåede flotte hammerslag. 

På auktion var der et afkom efter den Dansk Varmblodskårede hingst Cornettino Ask, som har været særdeles succesfuld under Karen Møller Rohde, og som er far til rigtig mange gode afkom i Danmark. 

Den 7-årige skimle vallak Yummy e. Cornettino Ask/ Con Air fik et flot hammerslag på 240.000 EUR, hvilket svarer til mere end 1,7 millioner danske kroner. 

Copyright Ridehesten.com
Million Dream. Foto: Holger Hetzel-auktion
Nyheden fortsætter efter annoncen

To højdespringere på auktionen
Der var særligt to heste, der gik for enorme summer på auktionen, for de opnåede begge hammerslag på mere end 1 million euro. 

Den dyreste blev Million Dream e. Clarimo/ Casquetto, som blev solgt for 1,8 millioner EUR, svarende til mere end 13 millioner danske kroner. 

Den næstdyreste hest blev Super Freak e. Cornet Obolensky/ Eurocommerce Berlin, som opnåede et hammerslag på 1,3 millioner EUR, svarende til knap 10 millioner danske kroner. 

– Jeg er overvældet efter auktionen. Vi vidste på forhånd, hvor få unge med den kvalitet, der findes på det åbne marked i verden, og vores faste kunder havde også forud for auktionen signaleret stor interesse. Jeg havde aldrig forestillet mig et resultat som dette, udtalte Holger Hetzel efter auktionen. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev