Ponyerne dystede i Vejle

24-02-2013 18:35

Maja Golles

I Vejle er der denne weekend blevet afholdt ponylandsstævne i springning

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou og Munsboro Cross høstede flere flotte placeringer ved weekendens ponylandsstævne i Vejle.

Ved ponylandsstævnet i Vejle er der weekenden igennem blevet redet en masse spændende ponyklasser og der er også blevet afviklet en afdeling af Nord-Vest Box Stil Cup, som du kan se resultaterne af i en separat nyhed her på Ridehesten.com.

Lørdag blev der bl.a. sprunget en MA** for kat. III ponyer, og den klasse må man sige, at Sportsrideklubben Rævhalegård fik sat sig på, idet to ryttere herfra præsterede at indtage de første tre pladser: Maria Barnewitz Schou blev nummer et med Törnblommes Ländan og treer med Munsboro Cross. 2’er i klassen blev Josephine Attermann og Flik Flak.

MA** springningen for kat. I’ponyer vandt Phillippa W. Linde efter en forrygende hurtig runde på Attyrory Goldstar med næsten 3 sekunder ned til Benedikte Rie Truelsen. Tredjepladsen indtog Helena Skare Viller.

Maria Barnewitz Schou vandt også kat. II’ernes S1* springning lørdag med Munsboro Cross med Josephine Bøgh på andenpladsen og Phillippa W. Linde på tredjepladsen.

De store ponyers S1* lørdag aften blev vundet af Anne Vindeløv på Kalypso Skovgaard foran Kira Krogsgaard og Benedikte Rie Truelsen.

Kategori III ponyernes MA** søndag blev vundet af Amanda Sondrup Henriques på ryggen af Flashy Gold Finch med Cecilie Kjær som toer og Pernille Christiansen treer.

Søndagens MA** for kat. II blev vundet af Anne Kristine Rie Truelsen med Akazie, herefter fulgte Alexander Godsk og Camilla Mortensen.

Ponylandsstævnet i Vejle sluttede søndag eftermiddag med en S1* springning, som blev vundet i sikker stil af Simone Lykke Hansen, der leverede en hurtig nulrunde på Sunset Surprise. Andenpladsen gik til Signe Marie Kolbe og tredjepladsen til Anne Vindeløv.
 

Se flere resultater fra Vejle her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen