Christina Henriksen: – Fantastisk oplevelse at ride i Paris

28-06-2022 06:46

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden var Christina Henriksen til start i de 1-stjernede klasser ved det prestigefylde Global Champions Tour-stævne i Paris, og hun fortæller, at det var en stor oplevelse at ride med udsigt til Eiffeltårnet

Copyright Ridehesten.com
Christina med en af sine præmier fra Paris. Foto: Sportfot
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sig i Paris havde 24-årige Christina Henriksen to af sine heste, den 11-årige S.I.E.C. Lautrec e. Livello/ Contendro I og den 9-årige Chilon e. Check In 2/ Stakkato, og det blev til mange gode runder. Hun blev placeret flere gange og red blandt andet den 140 cm-høje 1-stjernede Grand Prix.

– Det var en helt fantastisk oplevelse og meget anerledes end de stævner, hvor jeg har deltaget tidligere, fortæller Christina, som gennem nogle kontakter fik muligheden for at ride ved stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
Christina Henriksen til vettjek foran Eiffeltårnet. Foto: Sportfot
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Paris er helt sikkert en af de mest specielle stævnepladser jeg har redet på. Det er helt unikt at ride i en kulisse med Eiffeltårnet i baggrunden. Derudover var der mange tilskuer, som skabte en helt speciel stemning. Det var helt overvældende at ride ind i den 1-stjernede Grand Prix, hvor der sad omkring 6000 tilskuere og heppede. 

Copyright Ridehesten.com
Christina i gang på banen i Paris. Foto: Sportfot

Gode kontakter og et godt team er årsagen til, at Christina fik muligheden for at ride i Paris og også en af grundene til, at hun for nogle år siden fik muligheden for at ride i på Miami Beach. Hun fortæller, at hun er meget taknemmelig for de muligheder hun får. 

– Udover Paris vil jeg fremhæve stævnet i Miami, hvor jeg fik mulighed for at ride på Miami Beach. Jeg føler mig meget heldig at have et fantastisk team bag mig, som gør det hele muligt.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing