Lars Bak Andersen tog både 1. og 4. plads i Spanien

11-12-2021 10:00

I går fredag hev danskerne flere placeringer hjem i spanske Oliva. En af dem var Lars Bak Andersen, der tog både sejren og fjerdepladsen i en 135 cm-klasse

Lars Bak Andersen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i denne uge er der en god flok danske springryttere til start ved de internationale stævne i Oliva, Spanien. Her blev der i går hevet flere placeringer med hjem.

En af dem var Lars Bak Andersen, der med den brune vallak Lion Cor e. Larimar 7/ Coronado 3 tog sejren i den såkaldte "Gold" 135 cm-klasse. Det gjorde de med en fejlfri runde i tiden 65,5 sekunder, og de vandt således med halvandet sekund ned til andenpladsen.

Men Lars var ikke færdig med at tage placeringer i klassen, for med den sorte vallak Mercurius Aeg e. Indoctro/ Darco red han en fejlfri runde i tiden 69,21 sek., hvilket rakte til en fjerdeplads.

Klassens resultat.

Danskerne var i det hele taget ikke færdige med at tage placeringer. Således indtog Shannon Mejnert Ketterle på Carrelo ST e. Caretino/ Carolus I femtepladsen i den såkaldte "Bronze" 135 cm-klasse, hvor de red en fejlfri runde i tiden 62,58 sek.

I samme klasse blev Milla Josefina Wichmann Duus og Augustinus Lan e.  Indoctro/ Nimmerdor placeret som nr. 10 med en fejlfri runde i tiden 67,14 sek.

Christina Henriksen og Inliner e.  Iberio/ Sao Paulo tog også en femteplads i går, nemlig i den såkaldte "Silver" 125 cm-klasse. Her blev også Tina Lund placeret som nr. 9 og 10 på henholdsvis Caracho e. Cascadello/ La Zarras 2 og den grå hoppe Picadilly.