Aabos tidligere hest Catch The Dollar har succes i USA

19-03-2022 16:19

Annika Knudsen Lorentsen

Den 14-årige Catch The Dollar, som Michael Aabo selv har redet internationale stævner på, og som Christina Henriksen ligeledes har haft succes med, nyder livet i USA, hvor han stor succes med sin rytter Bryn Sadler

Copyright Ridehesten.com
Michael Aabo sammen med Catch The Dollar og Bryn Sadler. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Catch The Dollar e. Colmander/ Dollar D.mur er en 14 år gammel vallak, som Michael Aabo købte tilbage i 2018, hvorefter han solgte den til sin elev Christina Henriksen

Siden blev Catch The Dollar solgt til USA, hvor han nu har succes med 28-årige amerikanske Bryn Sadler. Det fortæller Michael Aabo, som for nogle uger siden var i Wellington og Ocala i USA som repræsentant for Ludger Beerbaum Stables, som han arbejder med køb og salg af heste for. Her havde han glæden af at gense hesten som han købte og solgte tilbage i 2018.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Her så jeg Catch The Dollar, som jeg købte i 2018 og senere solgte til en elev. Dengang jeg købte ham havde han deltaget ved EM for U21 og jeg red selv nogle nationale og internationale stævner på ham, mens Christina ligeledes har redet flere internationale stævner på ham, forklarer Michael.

Copyright Ridehesten.com
Christina Henriksen med Catch The Dollar. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

– Han er den type hest, der gør alt for sin rytter, hvis man giver ham den rette hjælp. Det glæder mig utroligt meget, at Catch nu har så meget succes, da den ikke altid har haft de bedste forudsætninger. De red fejlfrit i deres første Grand Prix, da jeg var derovre, slutter han.

Sammen med Michael Aabo har Catch The Dollar gået op til 140 cm-klasser, mens Christina Henriksen ligeledes red en række mindre internationale klasser inden tyske Mario Stevens overtog tøjlerne og debuterede vallakken i international 145 cm. Før Michael købte vallakken har den gået op til 155 cm-klasser med Pato Muente, ligesom flere andre udenlandske ryttere har redet ham internationalt.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen