Michael Aabo sejrer i Riesenbeck

23-03-2024 10:36

De danske springryttere i Riesenbeck i Tyskland har i løbet af stævnets to første dage allerede sørget for en håndfuld placeringer og flere sejre. I går blev det til en sejr for Michael Aabo og Lugranda, mens flere danske ryttere også opnåede placering

Copyright Ridehesten.com
Michael Aabo og Lungranda. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske springryttere starter i øjeblikket det internationale stævne i det tyske Riesenbeck, og det har allerede ført til en sejr for Jennifer Fogh Pedersern og den 10-årige hingst  Catdaddy e. Cascadello/ Quidam de Revel i den to-stjernede 145 cm-klasse. 

Samme præstation opnåede Michael Aabo i går, da han den to-stjernede klasse på 140 cm ligeledes red sig til en sejr.

Det gjorde han med Lugranda e. Luganer/ Laurenz (opdr. Lena Brohus). Parret red sig fejlfrit igennem banen og sluttede på tiden 65,00 sekunder, hvilket blev den hurtigste tid i klassen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kamilla Ladefoged Rasmussen sørgede for endnu en dansk placering i klassen, da hun med My Boy 26 e. Mylord Carthago/ Sandro Boy. Det gjorde hun med tiden 67,17 sekunder og et fejlfrit ridt. 

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen og My Boy 26. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I fredagens højeste klasse på 145 cm lykkedes det også Zascha Nygaard Lill at ride sig til en placering. Sammen med Conterno-Blue PS e. Veyron/ Chacco-Blue sikrede hun sig en placering som nr. 7 i klassen. 

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen