Christina sejrede i Hamborg

21-05-2023 12:15

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det store derbystævne i Hamborg, er Christina Henriksen til start i de internationale amatørklasser, og i går sikrede hun sig en sejr i 140 cm

Copyright Ridehesten.com
Christina Henriksen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var en særdeles succesfuld dag for danske Christina Henriksen i Hamborg, Tyskland, hvor hun deltager i CSIAm, som afholds sideløbende med de 4- og 5-stjernede klasser ved det store derbystævne. 

I går havde hun to heste til start i 140 cm-klassen, som er den højeste konkurrence i amatørturen. Hun red fejlfrit med begge sine heste, og sikrede sig to top-5 placeringer. 

Med Chilon e. Check In 2 tog hun sejren i klassen efter en hurtig omspringning. Med Lastrup 4 e. Lord Pezi/ Come On sikrede hun sig fjerdepladsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke kun Christina Henriksen der er til start i Hamborg for Danmark. I dag er en særdeles spændende dag i Hamborg for Caroline Rehoff Pedersen, som tidligere på ugen kvalificerede sig til det prestigefyldte derby, som afholdes kl. 14.00 i dag. 

Her skal hun ride en særdeles udfordrende derbybane i sadlen på Calvin 115 e. Castelan/Colman. Den danske ekvipage har startnummer 11 ud af 32 ekvipager. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen