Hamburger Springderby udsat til august 2021

27-01-2021 10:07

I 2020 blev derbyturneringen i Klein Flottbek aflyst på trods af sit 100-års jubilæum, men i år forsøges det i første omgang udsat til august måned

Copyright Ridehesten.com
Thomas Kleis og Carassina vandt Hamburg Springderby i 2009. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

For at opnå større sikkerhed omkring planlægning af det tyske dressur- og springderby, der hver sommer finder sted i Hamburg Klein Flottbek, har man i år valgt at udsætte derbyet til august måned i stedet for i Himmelfartsdagene, hvor stævnet traditionelt er blevet afviklet under de nyudsprungne bøgetræer.

Det skyldes naturligvis Corona-pandemien, der i 2020 satte en stopper for Hamburger Springderby, som stævnet kaldes i folkemunde. Aflysningen var en stor skuffelse for tyske ridesportsentusiaster, da der var lagt op til en stor fejring af 100 års-jubilæet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 Det er nu besluttet, at det tyske dressur- og springderby i år skal afvikles den 25. - 29. august, hvilket er samme dato, som FEI/WBFSH's VM for unge dressurheste (UVM), der på grund OL-afviklingen i august er rykket fra den traditionelle første eller anden uge i august.

Volker Wulff, der er stævnedirektør for derbyet i Hamborg, udtaler: – Et stævne som det tyske dressur- og springderby kan ikke gennemføres uden publikum, og det er heller ikke økonomisk muligt. 

/St. Georg

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner