Cathrine Dufour er danmarksmester igen

03-06-2012 11:30
DM-stævnet på Broholm | Ungrytter Cathrine Dufour sejrede igen i tredjeafdeling af danmarksmesterskabet og sikrede sig dermed guldet i sikker stil

Vinder af DRF-mesterskabet for ungryttere 2012 blev Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, der opnåede 79,20% for deres flotte kürprogram. Nanna Skodborg Merrald og hesten Millibar sikrede sig andenpladsen med 75,65% for deres kürridt, mens tredjepladsen gik til Louise Zinglersen og Cadillac, der opnåede 69,85% i dagens klasse. Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy e. Caprimond / Donnerhall (opdr. Atterupgaard) præsterede et imponerende kürprogram med mange højdepunkter. Resultatet rakte til en samlet score på 229,252% og dermed guldmedalje i danmarksmesterskabet for ungryttere. Mesterskabets sølvmedalje gik til Nanna Skodborg Merrald med Millibar e. Milan / Liberty Dane (opdr. Fritz Jensen), der leverede et flot kürprogram og et samlet resultat for de tre afdelinger i mesterskabet på 218,913%. Louise Zinglersenog hesten Cadillac e. Oldtimer xx/Furioso II red sig i dagens klasse op på en tredjeplads, som også i det samlede regnskab rakte til en bronzemedalje, da det i alt blev til 201,060%. Henriette Dam Vestergaard og Leopold e. Loudini / Temple Wind xx (opdr. Finn Ejlersen) gik dermed glip af bronzen og måtte tage til takke med en flot fjerdeplads.

Læs alt om DM i dressur på Broholm i juliudgaven af magasinet Ridehesten. De mange flotte billeder fra stævnet kan ses i Ridehesten.com's fotodatabase fra mandag eftermiddag.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen