Blog: Turen gik til Anna Kasprzak (Vindt et sponsorat i 2018)

08-03-2018 16:35

Amira Aasted

Amira tog den lange tur fra Sjælland mod Jylland for at besøge Anna Kasprzak.  Amira vandt sidste år konkurrencen Vind et sponsorat - og nu skulle der optages en video til næste års konkurrence

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Jeg vågnede tidlig om morgen den dag, fordi jeg faktisk var syg, og dagen før kunne jeg næsten ikke tale, på grund af jeg havde så ondt i min hals.  Vi var tæt på at melde fra, og sige jeg ikke kunne komme, men jeg tog chancen og vi tog af sted.

Min mor og jeg keder os aldrig, når vi kører til Jylland, som vi jo gør tit. Jeg elsker vores ture i bilen, da vi hygger vildt meget, vi hører musik, synger, snakker selvfølgelig om heste.

Vi ankom hos Anna Kasprzak ved 13.00 tiden som aftalt. Hold nu op et sted hun har sig, hende Anna, det er virkelig flot, mega lækkert, og så kæmpe stort.

Vi startede med at gå ind i stalden, og gå lidt rundt og kigge efter nogen mennesker, men vi kunne ikke rigtigt finde nogen, vi blev pludselig i tvivl om vi var kommet den rigtige dag. Men da vi gik ind i ridehallen, kunne vi høre nogen stemmer, så endelig fandt vi den rigtige dør som vi skulle gå ind af  til  Annas showroom. Det er et kæmpe stort rum med en masse af de præmier som hun har vundet igennem årene. Det var ret vildt at gå rundt, og kigge på fordi, mange af de præmier og priser, er nogen af dem som jeg jo også gerne vil vinde, og deltage i, når jeg bliver ældre.

Copyright Ridehesten.com
Det flotte ridehus hos Anna Kasprzak

 

Vi startede op med at sidde, og snakke lidt om, hvad den video som vi skulle i gang med at lave, skulle indeholde. Anna og jeg er nemlig blevet bedt om at lave en video til Vind et sponsorat i 2018.

Anna og jeg var sammen med to som normalt arbejde inde hos Ecco, hvor ham den ene var filmmand. Da vi havde siddet og talt om, hvad vi skulle filme, gik vi ned i stalden, og filmmanden begyndte at filme Annas stald-piger i deres arbejde, når de striglede, og sadle op. Vi gik også ud filmede Anna hente en af hestene ind fra fold, for at få filmet en masse forskellige situationer med hestene, hvor de bliver passet og plejet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu var tiden inde til at Anna, og jeg skulle snakke og svare på nogle forskellige spørgsmål. Anna startede, og det var meget rart, da jeg aldrig har prøvet sådan noget før, så det var fedt at se, hvilket tempo det gik i, og hvad man lige skulle gøre, og sige. Det jeg skulle tale om, handlede primært om, hvordan min oplevelse havde været med den konkurrence, som jeg vandt sidste år, og som nu skal til at starte op igen.

Efter vi havde filmet det, manglede vi kun lige at filme at Anna og jeg, der sammen stod og nussede med en af hestene, og så var dagen hos Anna ved at nå sin ende. Det var simpelthen én af de fedeste dage,  jeg nogensinde har haft. Det var fedt at være sammen med Anna, hun er en rigtig sød person og meget nede på jorden, og lige til at snakke med.

Så gik turen ellers bare hjem mod sjælland.

PEEK
Den konkurrence som jeg vandt sidste år, er nu startet op igen, men denne gang på Facebook, hvilket også betyder, at der er en aldersgrænse i år.

Men i år kan du endda vinde en større præmie end sidste år, du kan nemlig vinde for 10.000 kr. foder fra Pavo. For 10.000 kr. tøj og udstyr fra Kingsland. For 10.000 kr. udstyr fra Equalityline og 10.000 kr. i kontanter fra Ecco. 1 års abonnement fra Rid bedre TV fra Dressurens Venner. I år bliver der også en vinder i både dressur, og spring, som hver vinder en total præmie på 40.000 kr. pr. rytter.
Du skal bruge deres Facebook side PEEK- rytter for Ecco, Pavo, Kingsland og Equalityline. Til at uploade indslag om, hvad du laver med dine heste. Hvad holder du mest af ved din hest? Hvordan træner du din hest? Hvorfor er din hest unik? Hvilket udstyr bruger du fra os? Hvordan fodre du? Kun fantasien sætter grænser, du skal virkelig bare vise alt, hvad du har. Konkurrencen kører fra 8 marts til Hest & Rytter til oktober, hvor de 10 heldige udtrækkes til World Cup stævnet i Herning. Derefter inviteres de 10 rytter til finalen, sammen med deres heste, hvor de rider for et dommerpanel bestående bla. af Anna Kasprzak, samt repræsentanter fra de 3 firmaer på selveste Blue Hors.

Men du kan læse meget mere om det på PEEKs Facebook side.

Hest & Rytter Herning
Jeg vil helt sikkert være til at finde til Hest & Rytter. Om lørdagen på stand J hos PAVO imellem kl 14.00-16.00 vil jeg stå og besvare alt, hvad der kan være om denne konkurrence. Om det er gode råd eller bare en snak om heste og ponyer. Eller hvordan sponsorerne er at arbejde sammen med, det kan være om alt, hvordan deres produkter er osv., så vil jeg være der til at støtte jer til at komme i gang, eller hvis i undervejs er gået i stå, så kan man altid bare skrive til mig, jeg står altid klar til at tage imod alle de spørgsmål i kunne have. Jeg kan ikke takke sponsorerne nok for at hjælpe min pony Top Tilas og jeg til tops i ponydressur igennem dette år, det har virkelig hjulpet meget.

Til Hest & Rytter skal Anna, og jeg også ind og snakke med Dansk Varmblod TV omkring PEEK konkurrencen. Jeg glæder mig utroligt meget til Hest & Rytter 2018, det bliver mega spænde, og jeg håber rigtig meget, at i vil komme og sige hej til mig, når jeg står hos PAVO fra 14.00 - 16.00 klar til at svare på de spørgsmål nogen måske har til konkurrencen eller noget andet.

Info

Om Amira Aasted

Jeg hedder Amira Aasted Jespersen. Jeg bliver 14 år her den 4. Juni, så det er meget snart.
Jeg bor i Skælskør nær Slagelse på Sjælland sammen med min mor og hendes kæreste. Min far og mor er skilt, men det mærker man ikke så meget, da de har det godt sammen, og jeg har som regel også både min mor og far med til de store stævner.

I Januar 2016 fik jeg en dressurpony mere, nemlig ham jeg har nu, Top Tilas kaldet Topper. Han var hingst, da jeg fik ham, men vi fik han kastreret i December 2016, da han blev temmelig hingstet, og jeg kunne ikke styre ham.
Han er 11 år nu.

Så gik det ellers stærk, jeg red ham til B-pony og startede mit første landsstævne i April måned 2016, hvor vi blev nr. 2 med 72% i PRT, og med de % blev han A-pony i et huk, og vi måtte måde ride ECCO Cup og starte Danmarksmesterskabet.
Det var så vildt.

Vi har siden haft international debut, og vundet Nordisk Mesterskab 2017 både for hold og individuelt.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen