Besøg TronsøSkolen til efterskolernes dag d. 24 september

20-09-2017 13:00

Marie Helene Rigård Rohleder

På søndag fra er der åbent hus på alle landets efterskoler. Er du til fællesskab og hest, så kan du benytte lejligheden til at besøge TronsøSkolen i Grindsted fra kl. 12-17

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat/ TronsøSkolen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tronsø Efterskole og Fri Fagskole i Grindsted satser højt på deres hestelinje. Skolen har tilknyttet seks forskellige beridere til at undervise eleverne, heriblandt tidligere landstræner for pony-, junior- og ungryttere i dressur Bjarne Nielsen. Derudover har eleverne ugentlig ryttertræning, hvor rytterens fysiske form optimeres igennem eksempelvis fitness, styrketræning og løb. TronsøSkolens hestelinje har plads til 70 elever og 90 heste.  Som elev på hestelinjen har du både mulighed for at tage egen hest med eller leje en skolehest. Herefter bliver eleverne delt ind på henholdsvis Basis eller Sport i enten dressur eller springning. Kort fortalt så er basislinjen for alle ryttere uanset niveau, hvorimod du på sportslinjen skal kunne ride LA-dressur eller LB-springning på C-plan. Du kan medbringe egne heste eller leje en skolehest. 

– Vi lægger meget vægt på, at det er ét hestehold, selvom eleverne er delt op i linjer. Der skal være plads til alle. Vores ambition er, at hver enkelt elev, uanset niveau, skal blive bedre til at ride, siger Stine Steffensen, afdelingsleder på TronsøSkolens hestelinje. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På søndag er der efterskolernes dag 2017, og her har du en unik chance til at besøge TronsøSkolen og snakke med undervisere og elever, for at høre nærmere om efterskolelivet med hest. 

Læs mere om TronsøSkolen her

Copyright Ridehesten.com
Michelle Tovgaard, elev i 10. klasse, vil fortælle om sit efterskoleliv med sine to springheste på TronsøSkolen på http://ridehestenjunior.dk/ året igennem.

Hør Michelle Tovgaard fortælle om efterskolelivet til hest og læs meget mere om TronsøSkolens hestelinje i septembernummeret af Ridehesten, som er ude netop nu. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner