LIVE: Dansk Varmblods Krafft Eliteskue 2022

17:22 Tre dressurbetonede guldmedaljehopper: Dina Holmklit - Brandtbjergs Divya - Sparkletiní

Hesselhoej-hingste i nye faciliteter

11-04-2022 15:45
Avl

Påsken byder på et par åbent hus-arrangementer med hingstefremvisning på de danske hingstestationer, og skærtorsdag er det Hesselhoej.dk, der lægger ud. Under coronatiden er Hesselhoej.dk flyttet til nye faciliteter, så de benytter deres åbent hus-arrangement til også at indvie nybyggeriet 

Copyright Ridehesten.com
Anders Sjøbeck Hoeck og Hesselhoej Donkey Boss. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hesselhoej.dk ved Anders Sjøbeck Hoeck inviterer til åbent hus og indvielse af de nye faciliteter skærtorsdag den 14. april 2022 kl. 14.00-17.00 på hingstestationens adresse: Ravnskovgyden 4, 5466 Asperup på det nordlige Østfyn. 

Dagen byder på fremvisning af stationens fire hingste; 4-årige Hesselhoej Donkey Boss e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Zack, 4-årige Hallifax Lyng e. Schwarzgold/ Aston Martin,  5-årige Hesselhoej Rock A Billy e. Revolution/ Blue Hors Hertug og 7-årige Highfive Fuglsang e. Grand Galaxy Win/ De Niro, der alle rides af Anders Sjøbeck Hoeck.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Highfive Fuglsang vises i en clinic om dressurhestens uddannelse. Der vil ligeledes blive vist afkom efter de fire hingste.

Som afslutning på konkurrencen om en gratis bedækning ved en valgfri hingst, der står stationeret på Hesselhoej.dk., bliver vinderen udtrukket ved åbent hus-arrangementet.

Der er gratis adgang til arrangementet, der også byder på gratis forfriskninger samt rig mulighed for at besigtige de nye faciliteter, der med den høje beliggenhed giver udsigt Båring Strand og Lillebælt.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing