Erfarene kræfter forlader Tronsø

01-05-2024 06:51

Efter henholdsvis ti og ni år på TronsøSkolen, har både Anna Carina Termansen Toft og Stine Steffensen valgt at opsige deres job

I Grindsted holder TronsøSkolen til, og det er en efterskole og fri fagskole, som tilbyder 9. og 10. klasse samt 10. klasse erhverv og gymnasieforberedende skole. To af dem, som var med til at starte skolens hestelinje, TronsøEquestrian, har i dag haft deres sidste arbejdsdag.

Afdelingsleder & Exam. berider Stine Steffensen og Exam. træner Anna Carina Termansen Toft har nemlig begge valgt at opsige deres job igennem ni og ti år på TronsøSkolen.

Anna Carina blev ansat i 2014 som underviser og rytter, og i 2015 kom Stine til, da hun blev ansat til at stå i spidsen for det, den gang nye koncept Tronsø Equestrian. De har i dag begge haft deres sidste arbejdsdag og ser frem til, hvad fremtiden byder på af nye spændende udfordringer.

Jeg blev ansat til at skulle være med til at starte det hele op i 2015, og Tronsø har uden tvivl været mit "fjerde barn" i alle årene. Det er selvfølgelig vemodigt, men det er sådan det her er. Det har været hårdt, men sjovt at føre det til at være en af landets førende hestelinjer, hvor der udover højt fagligt niveau også har været fokus på både rytter- og mentaltræning. Jeg har følt mig så privilegeret og taget glad på arbejde, fordi jeg elsker at arbejde med unge mennesker, men nu har jeg brug for at trække vejret og finde ud af, hvad der nu skal ske, fortæller Stine.

Copyright Ridehesten.com
Elever fra Tronsø har blandt andet været med til at hjælpe ved stævner på Blue Hors. Yderst til venstre ses Stine Steffensen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner