Dennis Fisker gav kursus på Tronsø

06-05-2019 15:19

Annika Knudsen Lorentsen

I sidste uge, den 2.-3. maj havde Tronsø Equestrian besøg af landstræner for junior- og ungryttere Dennis Fisker, som gav kursus til skolens dressurelever

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker er en landstræner for junior- og ungryttere og meget engageret omkring de unge ryttere, og netop derfor var det oplagt at afholde et kursus for efterskolens dressurelever med ham som træner.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sidste uge havde TronsøSkolens hestelinje, Tronsø Equestrian, besøg af Dennis Fisker, som er landstræner for junior- og ungryttere i dressur. 

Han var der for at holde et kursus for de godt 20 elever på linjen Sport Dressur. Disse elever rider i forvejen undervisning ved nogle yderst kompetente beridere, nemlig Jens Henrik Wagner og Bjarne Nielsen.  

– Det er altid spændende at prøve noget nyt og da eleverne passer ind i den målgruppe som Dennis er landstræner for, synes jeg at det var interessant at lave en aftale med ham og eleverne var også meget begejstret for det, siger Stine Steffensen, Leder på Tronsø Equestrian.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dennis Fisker var meget positiv over oplevelse på TronsøSkolen:

– Det er første gang jeg underviser på en ridelinje, men jeg er meget positiv. Det er dejligt at se så mange ryttere inden for målgruppen samlet.  Nogle rider på højere niveau end andre, men de har alle en god forståelse.  At de har nogle kompetente undervisere i det daglige, gør dem selvfølgelig også nemmere at undervise.  Jeg synes at Tronsø Equestrian har et flot setup og det giver eleverne rigtig gode muligheder.

Springrytterne på efterskolens ridelinje Sport Spring bliver heller ikke snydt, da landstræneren for ponyer Lars Trier Kjøller er fast tilknyttet som underviser på Tronsø Equestrian.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner