Bækgaarden vinder kvalifikation på Riders Cup (video)

05-07-2020 17:23

Annika Knudsen Lorentsen

Det var en spændende afgørelse i den første afdeling i Walber og Stutteri Ask Cup i dag hos Riders Cup, hvor rigtig mange ryttere leverede gode runder. Sejren gik til Bækgaarden, som var det hurtigste hold med nul fejl

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Deeken Künnemann og AK's Crowney var dagens hurtigste ekvipage, og det var med til at sikre hans hold, Bækgaarden Sportsrideklub, sejren i dag. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

14 hold var til start ved det første kvalifikations stævne til Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning, som er en del af turneringen Walber og Stutteri Ask Cup, der afvikles over fire afdelinger. 

Det var en spændende afgørelse i dag ved stævnet på Riders Cup, hvor rigtig mange ryttere leverede fejlfrie runder. Fem hold endte med samlet nul fejl, og derfor var det tiden, der var afgørende for, hvem der ville vinde. 

Sejren gik i dag til Bækgaarden Sportsrideklub, hvor både Clara Roesgaard Kristensen, Line Busk Heltborg og Konstantin Deeken Künnemann red fejlfrit, og dermed sikrede holdet sejren. Kim Kristensen var fjerde mand på holdet, men trods en god runde sluttede han med 8 fejl, et resultat som holdet kunne fratrække deres samlede pointsum. Holdet fra Bækgaarden Sportsrideklub endte med 0 fejl i tiden 218,93 sekunder.

Hør 15-årige Clara fortælle om dagens sejr, og om hvordan det er at deltage i turneringen i videoen nederst.

Yderligere tre hold opnåede placering (Capacity Showjumping Center, Cedergaard Sportsrideklub og Barthahus Rideklub - Rødt hold), mens der var point til de ti bedste hold. I alt er knap 20 hold tilmeldt til bruttolisten for turneringen, men i dag var kun de 14 til start. 

Følgende hold opnåede point:

  • Bækgaarden Sportsrideklub
  • Capacity Showjumping Center
  • Cedergaard Sportsrideklub
  • Barthahus Rideklub - Rødt hold
  • Barthahus Rideklub - Gråt hold
  • Christmas Stars (Danish Derby Hestesportsridekub)
  • Sportsrideklubben hold 2
  • Riders Cup
  • Jysk Sportsrideklub
  • Sportsrideklubben hold 1

I næste nummer af magasinet Ridehesten kan man læse mere om turneringen og om denne afdeling og næste afdeling, som afholdes hos Hjallerup Rideklub i næste weekend, samt omkring det foreløbige samlede resultat. 

Se resultater fra stævnet hos Riders Cup her. I dag blev der foruden Walber og Stutteri Ask Cup også redet en række klasser fra LA-MA. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen