Barthahus sejrede i Sportsrideklubben

15-08-2020 20:16

Annika Knudsen Lorentsen

Tredje afdeling af Walber og Stutteri Ask Cup blev afviklet hos Sportsrideklubben i dag, og her var det Barthahus Rideklubs ene hold der tog sejren, da de som eneste hold sluttede med samlet nul fejl

Copyright Ridehesten.com
Maria Hjort Frederiksen og Dublé red sejren i hus for sit hold. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Elleve hold var til start ved Walber og Stutteri Ask Cups tredje afdeling hos Sportsrideklubben. 43 ryttere skulle kæmpe i holdturneringen, som blev redet i Bernstorffsparken i høj solskin. 

Generelt var der en del fejl sammenlignet med de to tidligere afdelinger, men der var også mange ryttere der klarede banen enten fejlfrit eller med få fejl. 

Der var dog kun ét hold der endte med samlet nul fejl. Det var Barthahus Rideklubs grå hold, hvor Amalie König med Briska BS, Simone Hansen Scherff med Watokia G og Maria Hjort Frederiksen med Dublé red fejlfrit, mens Elisabeth Salhøj Rask med Chica fik 4 fejl. Et resultat som holdet kunne trække fra. 

Maria red som holdets fjerde mand, og med en fejlfri runde kunne hun sikre holdet en sejr, så der var stor jubel da hun red i mål på den velspringende hoppe Dublé. 

 Andenpladsen gik til Riders Cup, som endte med samlet fire fejl. Dette hold manglede lige det sidste held, da to af deres ryttere fik et enkelt nedslag, mens de øvrige to red fejlfrit. På holdet var Anja Lykke Nielsen med Figaro Leth, Shannon Ketterle med Carrelo ST, Malene Lykke Nielsen med Acorada 13 og Tina Lund med Balounique Z. 

Den sidste placering og tredjepladsen gik til Brande Sportsrideklub, som endte med samlet 8 fejl. Samme antal samlede fejl som fjerdepladsen, men lige en my hurtigere i den samlede tid. På holdet red kun tre ryttere, hvilket også betød, at alle resultaterne talte. Rytterne var Tine Krog Jensen med Famous Choice, Sandra Thinggaard Bygersen med Quality Solution V. og Morten Christensen med Birkely's Ballarina. 

Copyright Ridehesten.com
Det vindende hold fra Barthahus Rideklub. Fra venstre Elisabeth Salhøj Rask, Maria Hjort Frederiksen, Simone Hansen Scherff og Amalie König. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Følgende hold opnåede point i dag:

  1. Barthahus Rideklub, gråt hold: 20 point
  2. Riders Cup: 17 point
  3. Brande Sportsrideklubben: 15 point
  4. Sportsrideklubben hold 2: 13 point
  5. Jysk Sportsrideklubben: 11 point
  6. Christmas Stars (Danish Derby Hestesportsrideklub): 9 point
  7. Slangerup-Lynge Rideklub: 7 point
  8. Hestehavens Rideklub: 5 point
  9. Ponygården Solvangs Rideklub: 3 point
  10. Barthahus Rideklub: 1 point

I næste nummer af magasinet kan man se den samlede stilling efter denne kvalifikation. Fjerde kvalifikation rides om 14 dage på Vilhelmsborg, og her afgøres det hvilke otte hold der får en plads i finalen ved Agria DRF Mesterskabet for klubhold. 

Se resultateter fra i dag her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen