Bennetsen bedst inden finalen

04-02-2023 20:11

Annika Knudsen Lorentsen

Ungrytterne er i gang med deres indendørs Agria DRF Mesterskab 2023, og det blev Madelen Bennetsen der sikrede sig sejren, og dermed går hun til finalen i morgen med det bedste resultat

Copyright Ridehesten.com
Madelen Bennetsen med Carlisco M. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danish Derby Horse Shows danner i denne weekend rammen om de indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning for junior-, ung- og seniorryttere, og ungrytterne har netop redet deres indledende runde. 

Her var der 22 ekvipager til start, og bedst af dem var Madelen Bennetsen som red en hurtig fejlfri runde i sadlen på den 15-årige Carlisco M e. Cartani/ Jalisco B.

Copyright Ridehesten.com
Madelen Bennetsen med Carlisco M. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den udfordrende 140 cm bane, der var bygget til anledningen, virkede ikke som den store udfordring for ekvipagen, som i dag kom rigtig flot rundt. Dagens resultat betyder, at Madelen kan ride på banen som den sidste rytter i morgendagens finale, hvor der rides i omvendt startrækkefølge. 

Næstbedst var Violise Frost Bay med Credit e. Crelido/ Equest Carnute (opdr. Bo I. Knudsen og Jens Jakobsen). Denne ekvipage kom ligeledes flot og hurtig igennem banen, og går videre til finalen med et fejlfrit resultat. 

Copyright Ridehesten.com
Violise Frost Bay med Credit. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I alt kom ni ekvipager fejlfrit igennem banen, og en af dem var Linnea Ilsøe Madsen med Medina-EM e. Bøgegårdens Graf's Stakkato/ Candillo (opdr. Peter A. Petersen), som i dag leverede en overbevisende runde og sikrede sig tredjepladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På fjerdepladsen blev det Maria Nørregaard Langhoff med Diarada S e. Diarado/ Cassini I (opdr. Flemming Schultz), mens Noona Wildfang Linde med Cloi e. Quirado/ La Zarras tog femtepladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ilsøe Madsen med Medina-EM. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Blandt de øvrige fejlfrie var blandt andre Jacob Theodor Schmidt, som red fejlfrit med begge sine heste. Det betyder, at han skal vælge hvilken hest, han vil ride i morgen, da hver rytter blot må starte en i finalen. Det betyder, at i alt otte ekvipager kommer til finalen med et fejlfrit resultat. 

Er der flere lige placerede om de tre bedste placeringer efter morgendagens finalerunde, skal medaljerne fordeles i en omspringning.

I morgen møder der igen de unge ryttere en 140 cm høj bane, når stævnet på Vilhelmsborg afsluttes med netop deres finale. 

Start- og resultatlister. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing