Apassionata – tid til at drømme

17-01-2014 07:34

Hesteshowet Apassionata underholder hvert år flere end 500.000 mennesker i hele Europa – og det imponerende show kommer til Odense den 31. januar til 2. februar

Copyright Ridehesten.com
Foto: pressefoto - Apassionata

Begyndelsen af 2014 byder på en unik oplevelse for alle, der elsker storslåede liveshows, når det internationale hesteshow ”Apassionata – Time for Dreams” besøger Stadium Arena Fyn.

Showet kommer til Danmark den. 31. januar til 2. februar, og blander dressur, lyd, lys og musik i verdensklasse til en eventyrlig forestilling, der tidligere har taget Europa med storm.

Stjerneheste fra hele Europa
Når ”Apassionata – Time For Dreams” folder sig ud i savsmulden i Stadium Arena Fyn, er det med deltagelse af heste fra alle de berømte ridesportsnationer. Der er således både klassisk dressur fra Portugal, imponerende trick-ridning fra Frankrig, bedårende shetlandsponyer og meget mere.

Et eventyr på hesteryg
Selve showet er bygget op som et eventyr, der fortæller historien om to venner, der rejser gennem tiden, og sammen oplever forskellige årstider og historiske øjeblikke – fra et fantastisk vinterlandskab til en lun sommerdag ved stranden. Rammerne for showet skabes af nogle af branchens dygtigste kostume- og kulissedesignere, der sammen med de medrejsende lyd- og lysfolk sætter scenen for et uforglemmeligt show for hele familien.

”Apassionata – Time for Dreams” begyndte sin 2013/2014-turne i november 2013 og forestillingerne i Odense er eneste mulighed for at se showet på dansk jord.

Fakta
Apassionata – Time for Dreams
Stadium Arena Fyn fra den 31. januar til 2. februar 2014
Billetsalget via Billetnet
Læs mere på Odense Congress Centers hjemmeside HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen