Apassionata til Danmark igen

30-03-2013 15:33

Signe Wiese

”Apassionata” underholder hvert år flere end 500.000 mennesker i hele Europa – og næste år kommer det imponerende show til Fyn

Begyndelsen af 2014 byder på en unik oplevelse for alle, der elsker storslåede liveshows, når det internationale hesteshow ”Apassionata – Time for Dreams” besøger Stadium Arena Fyn.

Showet kommer til Danmark den. 31. januar til 2. februar, og blander dressur, lyd, lys og musik i verdensklasse til en eventyrlig forestilling, der tidligere har taget Europa med storm.

I Danmark afvikles showet af Odense Sport & Event, og her er man begejstrede for at kunne præsentere så stort et show.
- Apassionata hører til i den absolutte internationale topklasse indenfor hesteshows. Vi har længe haft et ønske om at lave en aftale med arrangøren, så vi glæder os meget til at præsentere det danske publikum for showet, forklarer Tue Kempf, udviklingschef i Odense Sport & Event.

Stjerneheste fra hele Europa
Når ”Apassionata – Time For Dreams” folder sig ud i savsmulden i Stadium Arena Fyn, er det med deltagelse af heste fra alle de berømte ridesportsnationer. Der er således både klassisk dressur fra Portugal, imponerende trick-ridning fra Frankrig, bedårende shetlandsponyer og meget mere.

Det er dog ikke kun fuldblodshopper og –hingste, der får lov at begejstre publikum i løbet af forestillingen – de to æsler, Basile og Miko, sørger således for, at lattermusklerne også bliver motioneret, ind imellem de fantastiske opvisninger.

- Selvom showets fokus er på hestene og deres ryttere, så er det en stor oplevelse for alle - også de, der normalt ikke interesserer sig for heste. Vi ved fra den europæiske turne, at der er rigtigt mange familier blandt publikum, og totaloplevelsen gør, at man ikke kan undgå at blive grebet af stemningen, uanset om man er hestefan eller ej, fortæller Tue Kempf.

Et eventyr på hesteryg
Selve showet er bygget op som et eventyr, der fortæller historien om to venner, der rejser gennem tiden, og sammen oplever forskellige årstider og historiske øjeblikke – fra et fantastisk vinterlandskab til en lun sommerdag ved stranden. Rammerne for showet skabes af nogle af branchens dygtigste kostume- og kulissedesignere, der sammen med de medrejsende lyd- og lysfolk sætter scenen for et uforglemmeligt show for hele familien.

”Apassionata – Time for Dreams” begynder sin 2013/2014-turne i november 2013 og besøger bl.a. Tyskland, Spanien og England – forestillingerne i Odense er således eneste mulighed for at se showet på dansk jord.

Fakta
Apassionata – Time for Dreams
Stadium Arena Fyn fra den 31. januar til 2. februar 2014
Billetsalget starter fredag den 22. marts 2013 kl. 10.00 fra Billetnet
Læs mere på Odense Congress Centers hjemmeside HER

Kilde: Pressemeddelelse

Videoer

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen