Anni Pape vinder wildcard til EM

15-07-2013 14:31

Signe Wiese

Ved sidste weekends landsstævne i springning, var der et wildcard til CSI-klasserne ved EM i Herning på højkant - vinderen blev Anni Pape og hesten Conny P

Copyright Ridehesten.com
Anni Pape får overrakt sit wildcard under Bækgaarden Horse Festival. (Foto: Privat)

- Jeg havde overhovedet ikke set det som en mulighed, at det var mig der skulle løbe med det wildcard, siger Anni Pape, der stadig synes det er lidt surrealistisk, at hun og hesten Conny P skal deltage ved CSI-stævnet i forbindelse med EM i ridebanespring i Herning til august.

Ved sidste weekends Bækgaarden Horse Festival, havde European-Herning udlovet et wildcard til EM til den fejlfri rytter med den hurtigste tid i omspringning af alle tre afdelinger af Medium Tour Finalen. Feltet var stærkt besat af de bedste ryttere og heste fra både Danmark og Europa.

- Det bliver helt klart noget af det største, jeg har oplevet i min karriere som rytter,at få love til at deltage i sådan et stort stævne og så endda på hjemmebane - så bliver det ikke større, siger Anni Pape og fortsætter: - Det gik bare rigtig godt i de 2 første kvalifikationsrunder. Under opvarmning til finalen fik vi at vide, at der var en ekstra præmie, nemlig wildcardet. Vi havde egentlig aftalt, at jeg skulle ride stille og roligt – satse på den sikre stil. Men da vi hørte om wildcardet, blev vi enige om at gå efter den hurtigste tid og satse hele butikken, fortæller Anni.

Anni Pape er afdelingsleder på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole, hvor hun er ansvarlig for skolens ridelinje. Efterskolen har netop købt Vestbirk Ridecenter, og forventer at renovere stedet for et større millionbeløb i efteråret. Målsætningen er at blive Danmarks bedste rideefterskole. Anni Pape varetager undervisningen i ridebanespringning.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen