Anne-Mette: – Han var bare med mig i dag (video)

04-06-2022 13:14

Trine Askjær-Jørgensen

På trods af at det var vallakkens debut i både Intermediaire I og Intermediaire Kür denne weekend, så var der ingen tvivl om Eternity og Anne-Mette Strandby Hansens høje niveau. De to fortsatte stilen fra i går og tog sejren i anden kvalifikation af Bundgaard X Trolle Cup

Nyheden fortsætter efter annoncen

I maj fandt den første Bundgaard X Trolle Cup-kvalifikation sted hos Frederiksværk Rideklub, og således fandt den anden kvalifikation sted denne weekend under Helgstrand Event med DM i dressur.

I den indledende klasse i Intermediaire I i går lavede Dansk Ride Forbund udstyrskontrol ved stikprøver efter nogle af ekvipagernes ridt, og her blev fem ekvipager som bekendt diskvalificeret, hvilket ændrede lidt på placeringsrækkefølgen.

I dagens Kür-klasse var de 15 bedste ekvipager til start, men iblandt dem var ikke Marianne Helgstrand og den tidligere UVM-deltager Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/ Sandro Hit (opdr. Berith Nielsen), da de var udgået.

Vinder af klassen blev Anne-Mette Strandby Hansen på den 8-årige vallak Eternity 75 e. Escolar/ Sir Donnerhall I. De to havde debut sammen i Intermediaire I Kür i dag og red en superflot tur med høj kvalitet og sikkerhed i øvelserne; Imponerende fri trav og galop, flotte sidebevægelser, galoppiruetter og store, gennemsprungne changementer i serierne. Med 76,250% for küren blev det til sammenlagt 147,303% og sejren i anden kvalifikationsrunde af Bundgaard X Trolle Cup.

Anne-Mette Strandby Hansen fortæller her om hendes ture med Eternity:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Anne-Marie Hosbond, der i går blev nummer tre, har med den 9-årige hoppe Scarlett 712 e. San Amour/ Comics haft et godt stævne hos Helgstrand Event, og lagde sig da også solidt i front efter en flot kür til 74,292%, hvilket gjorde at ekvipagen i dag blev placeret som nummer to og dermed også tog andenpladsen i det samlede resultat af denne anden kvalifikationsrunde med i alt 143,941%.

Tredjepladsen i anden kvalifikationsrunde af Bundgaard X Trolle Cup endte i dag med at gå til Caroline Palsgaard, der med Darwin Toftagergaard e. Blue Hors Romanov/ Aquilino (opdr.  Jeanine Logan og Svend Roed Larsen) red en flot kür til 70,125% og dermed avancerede fra en sjetteplads i går til en tredjeplads i dag med i alt 138,107%.

Det samlede resultat af anden kvalifikationsrunde i Bundgaard X Trolle Cup.

Stævnets start- og resultatlister.

Bundgaard X Trolle Cup 2022

  • Kvalifikation: 24. - 26. juni, Kirstinelund Sportsrideklub
  • Kvalifikation: 7. - 9. oktober, Solrød Rideklub
  • Finale: 11. - 13. november, Blue Hors
Fakta
Om Bundgaard X Trolle Cup

Bundgaard X Trolle Cup rides over fire spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard X Trolle Cup.
Bundgaard X Trolle Cup – tidligere kendt som Bundgaard Byg Cup - er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard X Trolle Cup rides over fire spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard X Trolle Cup.

Fold up
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen