Kirstinelund Ridecenter byder på ekstraordinært lands- og distriktsstævne

16-06-2022 09:51

Christine Krogh Frausing
Skribent

I weekenden 24.-26 juni afholder Kirstinelund Sportrideklub både landsstævne og distriktsstævne i dressur, hvor der blandt andet er Bundgaard X Trolle Cup, samt Catago Cup på programmet. Weekenden bliver spækket med god ridning, hvor der er imponerende mange, og flotte ærespræmier

Copyright Ridehesten.com
Det er bygningen nederst i højre hjørne der er det nye cafeteria, hvor alle kan sidde overdækket, samtidigt med det er mulighed for at trække længere frem og ud i solen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Om bare en uge skydes et landsstævne i dressur i gang hos Kirstinelund Sportsrideklub, hvor der ligeledes kører et distriktsstævne sideløbende med, alle dage. Der er en masse god ridning, og i særdelelseshed en masse hygge på programmet, når der i 3 dage skal være stævne hos Kirstinelund Sportsrideklub. Klubbens faciliteter er helt i top, og på alle ridebaner rides der på Walber bund med Ebbe-Flod system.

– Vi har på nuværende tidspunkt cirka 40 sponsorer, hvilket også betyder at vi kan give ærespræmier til alle placerede [Susanne Barnow]

 Landsstævnet byder på både Bundgaard X Trolle Cup, og klasser helt op til Grand Prix Special, imens der ved distriktsstævnet skal afholdes Catago Cup, der er en turnering der går i LA4 og MB0.

– Efter flere år hvor vi har vænnet os til "rid og skrid" konceptet grundet corona, er det vigtigt vi nu finder hyggen omkring stævner tilbage. Derfor har vi gjort os nogle tiltag, og håber at det kan holde på folk, så vi kan få mange gode stunder til stævnerne, som vi før har haft, fortæller Susanne Barnow. 

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow blev med Skovdals Dexter nr. 2 i 6 års Championat kvalifikationen i dressur hos Billund Sportsrideklub. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Klubben har blandt andet fået nyt cafeteria, hvor der vil være salatbar hele weekenden, samt forskellige retter hver dag, alt sammen til fornuftige penge. 

Mange flotte præmier at ride om

Nyheden fortsætter efter annoncen

Når landsstævnet i næste weekend løber af stablen, er der mange flotte præmier at ride om, da det er lykkes klubben at skaffe en masse sponsorer.

– Vi har på nuværende tidspunkt cirka 40 sponsorer, hvilket også betyder at vi kan give ærespræmier til alle placerede. Derudover giver LH Foder 1000 kr. i gavekort til samtlige vindere ved stævnet. Der er samlet set præmier for mere end 100.000 kr. så der er i høj grad noget at ride om, fortæller Susanne Barnow. 

På instagram profilen "Barnow Dressage" er det allerede muligt at få et nærmere indblik i, hvilke præmier der er at ride om. 

Sidste rettidige tilmelding til stævnet er i morgen, og det er derfor stadig muligt at tilmelde sig. Det kan du gøre her. 

I videoen her er det muligt at få et glimt af det nye cafeteria, der blev indviet med fællesspisning tilbage i maj.

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner