Delizia til Strandby Hansen

14-06-2023 11:15

Annika Knudsen Lorentsen

Den 10-årige hoppe Delizia, der tidligere har været redet af Anne Troensegaard, er flyttet til Helgstrand Dressage, hvor hun nu rides af Anne-Mette Strandby Hansen

Copyright Ridehesten.com
Delizia. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Delizia e. Fürstenball/ De Noir (opdr. Lotte Sophia Liv Kulle), der via sin far er nært beslægtet med Carina Cassøe Krüths tophest Heiline's Danciera e. Fürstenball/ De Niro (opdr. Stald Heiline), er flyttet ind i stalden hos Helgstrand Dressage. 

Den smukke sortbrune 10-årige hoppe gik UVM for 5-års med Anne Troensegaard, ligesom de også deltog i Dansk Ride Forbunds championatsfinaler for 5-års heste. I 2020 debuterede ekvipagen i MB, og igen i starten af 2023 var ekvipagen igen aktuel på MB-niveau. 

Copyright Ridehesten.com
Anne Troensegaard med Delizia ved UVM. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Delizia er avlet og ejet af Lotte Kulle, som ejer hende sammen med Anne Troensegaard. Hun er kåret med sølvmedalje i Dansk Varmblod og er mor til den 1-årige Isn't It Ironic e. Iron/ Fürstenball (opdr. Lotte Kulle og Anne Troensegaard).

Fornyligt flyttede hoppen til Helgstrand Dressage, hvor hun rides af Anne-Mette Strandby Hansen, der tidligere blandt andet har vundet guld ved EM for U25. På sin Instagram skriver Anne-Mette følgende: 

– En sort skønhed er flyttet ind i min stald. Hun er "out of this world", og rækker efter stjernerne. Hun har allerede stjålet mit hjerte. 

Se video af ekvipagen nedenfor.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen