Annabella Pidgley: Dujardin har styrket os

21-09-2023 10:07

Charlotte Kusk Berwald

Ved det britiske nationale mesterskab i dressur var Annabella Pidgley en af de helt store vindere på Espe, der ikke altid har været den letteste for hende at ride

Copyright Ridehesten.com
Annabella Pidgley og den yndige hoppe Espe. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Weekenden bød på en del placeringer til Annabella Pidgley, men det var især placeringerne med Espe e. Escolar/ Dimaggio, der virkelig betød noget. Sidste år havde arenaen været for meget for hoppen, der måttet trækkes fra stævnet i Somerford.
– Hun (Espe, red.) er altid ekstra levende her i Somerford. Hun kan virkelig mærke atmosfæren her og hun lyttede godt efter så snart vi red ind på banen. Der var så meget power i den frie trav i dag, fortæller Annabella Pidgley til Horse and Hound. Det var dog lige ved at gå galt igen for ekvipagen i deres første program.

– Hun blev bange for publikum under den første parade. Men jeg er virkelig stolt af hvordan jeg fik overbevist hende om at fortsætte. Jeg vendte om, red op ad midterlinjen igen og vi havde et virkelig godt program. Nu har vi selvtilliden og tilliden til vores partnerskab til bare at fortsætte og vi fik 72% på trods af så stor en fejl, fortæller Annabella Pidgley, der også er meget hurtig til at sende rosen videre til sin træner, Charlotte Dujardin.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Charlotte har hjulpet os med at cementere vores partnerskab. Sidste år kunne jeg ikke kontrollere hende og vi var nødt til at give op, fordi hesten blev for varm. At komme tilbage i år med en hest, der er så varm og ride til de karakterer vi gjorde, fortæller virkelig noget om Charlottes træning. Ikke nok med at hun træner øvelserne, så har hun stor fokus på båndet mellem hest og rytter. Forbedringen fra sidste år er en sejr i sig selv, det var alt hvad jeg kunne ønske mig, fortæller Annabella Pidgley der i år har vundet medaljer til Europamesterskabet i dressur med netop Espe og kan se tilbage på en forrygende sæson.

Kilde.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen