Andreas slog til igen (video)

17-07-2022 10:17

Trine Askjær-Jørgensen

Ved Falsterbo Horseshow i Sverige slog Andreas Schou igen i går til. Med både Granate og Diacardo BS red han flotte placeringer hjem i 150 cm høje springklasser

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Granate. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både danske spring- og dressurryttere er afsted til Falsterbo Horseshow i Sverige i denne uge, og indtil videre kan man vist kun være tilfreds med alle de flotte resultater, der bliver redet hjem under de røde-hvide farver.

Torsdag red Andreas Schou en flot andenplads hjem i den 150 cm høje rankingklasse ved stævnet, og den succes gentog han i går med netop samme hest, nemlig Granate e. Baltic VDL. I lørdagens Grand Prix-klasse blev det til en fejlfri runde i tiden 62,93 sek. og altså endnu en andenplads til ekvipagen.

Klassens resultat.

Se Andreas og Granates ridt, der sikrede dem en andenplads:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas var dog ikke færdig med at tage placeringer i går. I Falsterbo Derby'et, der også går i 150 centimeters højde, kom Andreas med Diacardo BS e. Diarado/ Carthago Z rundt på den store bane i tiden 168,50 sek. med kun fire fejl, fordi hesten trådte tilbage på volden, og det var nok til at indtage syvendepladsen.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Her kan du se video af Andreas' derby-ridt:

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen