Se deltagerlisterne til VM i springning

28-07-2022 09:06

Annika Knudsen Lorentsen

I næste uge starter VM i Herning, som finder sted fra den 6.-14. august. Her samles en stor del af verdens bedste ekvipager for at ride om medaljer

Copyright Ridehesten.com
Steve Guerdat ved EM i 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

34 nationer bliver repræsenteret på springbanen ved det nærtforestående VM, som afholdes i Herning fra den 6.-14. august

Springkonkurrencerne starter den 10. august, holdkonkurrencen afgøres den 12. og de individuelle medaljer uddeles den 14. august. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt deltagerne er et hav af topryttere, og det vil blandt andet være muligt at se hele det guldvindende OL-hold fra Sverige, idet de tre ekvipager fra OL-holdet alle er en del af årets VM-hold fra Sverige. 

Derudover kan nævnes navne som Jessica Springsteen fra USA, Steve Guerdat fra Schweiz, Maiken van der Vleuten fra Holland, Cian O'Connor fra Irland, Marcus Ehning fra Tyskland, Kevin Staut fra Frankrig og Gregory Wathelet fra Belgien. Derudover skal man ikke glemme det danske hold, som er helt klar til at gøre deres bedste på hjemmebane. Fra Danmark er Andreas Schou, Emil Hallundbæk, Lars Bak Andersen, Linnea Ericsson-Carey og Rikke Belinda Barker udtaget. 

Se den fulde deltagerliste her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner