Andrea og Filligran vandt Youngster Cup

14-11-2021 20:14

I Youngster Cup ved Blue Hors Dressurfestival blev vinderen nordmanden Andrea Barmoen Kjønniksen, der er dansk berider, og den talentfulde, 8-årige DV-hest Filligran

Copyright Ridehesten.com
Andrea Barmoen Kjønniksen og Filligran. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en meget vellykket weekend for berider Andrea Kjønniksen og den 8-årige Filligran e. Fürstenball/ Hoftanz (opdr. Lone Bøegh Henriksen). Ekvipagen blev i Youngster Cup – presented by Dansk Varmblod nr. 2 både i lørdagens MA1 og i søndagens Prix St. George, og det rakte samlet til sejr i et meget ligebyrdigt felt af 7-8-års hest.

Den samlede andenplads gik til Nana Berg Christensen og den 7-årige Weltstar's Salvator e. Sezuan/ Weltjunge (opdr. Anne Mette Skriver) med hhv. 69,167% og 72,851%, hvilket samlet gav 142,018. Andrea Kjønniksen og Filligran opnåede 70,694% i AM1 og 72,018% i Prix St. George, hvilket med 142,712 gav sejren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Jeg rider Filligran for familien Nielsen, der købte ham som 3-års, og jeg har haft ham under uddannelse i snart halvandet år. Han er en hest med hele pakken og med sind og ridelighed helt I top. Vi har haft en utrolig god stævnesæson i år, hvor han virkelig har udviklet sig på alle fronter, så jeg ser en lovende fremtid for denne hest, fortæller Andrea Barmoen Kjønniksen, der er norsk og blev uddannet berider i Danmark i 2018, hvorefter hun startede egen virksomhed, ABK Dressage i Odense, hvor hun underviser og heste i uddannelse og kommission. 

Samlet resultat af Youngster Cup.

Stævnets start- og resultatlister

Copyright Ridehesten.com
Andrea Barmoen Kjønniksen og Filligran. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen