Blue Hors Dressurfestival åbner for tilmelding

30-09-2017 12:31

Camilla Tiefensee Schrøder

Til november indbyder Blue Hors til Dressurfestival med bl.a. Grand Prix-klasser, Youngster Cup og finale i Bundgaard Byg Cup. Tilmeldingen åbner mandag

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når den femte Blue Hors Dressurfestival afvikles torsdag den 9. november til søndag den 12. november 2017, 
byder stævnet fortsat på landsstævneklasser fra MB0 til Grand Prix, Youngster Cup og finale i Bundgaard Byg Cup. Og fra mandag den 2. oktober klokken 12 kan man tilmelde sig på DRF Go!. Det oplyser Blue Hors i en pressemeddelelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors Dressurfestival havde sin debut i 2013 og har fra første år været en ubetinget succes og afholdes hvert år i november.
Hos rytterne har stævnet opnået stor popularitet, og for at imødekomme det store ønske om at ride på Blue Hors og samtidig dæmme op for de lange ventelister, er der åbent for tilmelding for ekvipager, der kan opfylde ét af følgende krav:
-          Ekvipager der har redet minimum 67% i MB2 til c-stævne
-          Ryttere der har redet minimum 72% i MB2 til c-stævne
 
Tilmeldingen er bindende og foregår efter "først til mølle"-princippet og bekræftes på mail. Der vil i hver klasse være en venteliste på 8 ekvipager, som udvælges ved lodtrækning. 

Billetter kan købes ved indgangen, og Blue Hors glæder sig til at slå dørene op for elegant ridning i smukke omgivelser.
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen