Andersen i top-10 i Villamoura

12-11-2023 21:04

Flere danske ryttere red med om topplaceringerne i dag til det internationale stævne i Villamoura i Portugal. For Rikke Andersen lykkedes det at ride en imponerende placering hjem i Grand Prix-klassen med 77 startende ryttere

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen og Chaccossini. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Endnu en gang viser de danske springryttere et højt niveau til de internationale stævner. I dag opnåede Rikke Andersen en placering i top-10 i den 2-stjernede Grand Prix til det internationale stævne i Villamoura, Portugal. Klassen blev afviklet i en højde på 145 cm. 

Rikke Andersen red sig sammen med Chaccossini e. Chacco-Blue/ Cassini II fejlfrit igennem første runde i Grand Prix-klassen, men tog desværre 4 fejl med sig i omspringningen. Dog blev en hurtig omspringningstid på 39,90 sekunder afgørende for danskeren, da det placerede hende som nr. 7 i klassen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens felt bestod af hele 77 ryttere, hvoraf kun 9 ryttere klarede sig fejlfrit igennem hovedrunden. Sejren gik til tyske Sven Gero Hünicke og Mastermind RL e. Mylord Carthago/ Alcatraz, der red sig igennem omspringningen på 38,06 og uden fejl. 

Copyright Ridehesten.com
Sille Marie Nyboe Jakobsen og Chaccita. Foto: Kristine Ulsø Olsen

I den 1-stjernede 130 cm-klasse dominerede danskerne i toppen af feltet, da de indtog både tredje-, fjerde og femtepladsen. Sille Marie Nyboe Jakobsen og Chaccita e. Chaccato/ Acord II blev nr. 3, mens Benedikte Rie Truelsen fulgte trop på de to næste placeringer på hhv. Elite de Riverland e. Kannan/ Tlaloc M og Dam's Charrano Blue e. Chacoon Blue/ Carano (opdr. Erik Dam Mortensen). 

Stævnets resultatlister. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen