Hallundbæk vinder i Portugal

22-10-2023 13:16

Emil Hallundbæk løb med sejren i går i den 2-stjernede Grand Prix-klasse i Villamoura i Portugal. Det gjorde han sammen med sin VM-partner Chalisco

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Chalisco. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det danske flag er i denne weekend stærkt repræsenteret til det internationale stævne i Villamoura i Portugal, hvor et større antal danske ryttere er til start i både CSI2*, CSI1* og CSIYH1*. 

I går lykkedes det Emil Hallundbæk at ride en sejr hjem med Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel i den 2-stjernede Grand Prix-klasse på 145 cm. Det rutinerede makkerpar kom fejlfrit igennem hovedrunden med en tid på 76,03 sekunder, hvorefter det også lykkedes dem at ride fejlfrit i omspringningen med tiden 38,62 sekunder. 

Lidt senere på dagen i går klarede Karen Møller Rohde og Cassado Ask e. Cassal/ Corrado I (opdr. Jens Peter Mailund Schmidt) sig også godt og opnåede en placering i den 2-stjernede 140 cm-klasse. Ekvipagen blev placeret som nr. 6 i klassen, da de klarede sig fejlfrit igennem hovedrunden, men desværre fik 4 fejl i omspringningen. 

Til stævnet lykkedes det også Søren Møller Rohde og Anne Kristine Truelsen at ride sig til topplaceringer i fredagens 2-stjernede klasser. Læs mere om deres ridt her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Se video af Emils vinderridt i opslaget herunder. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen