Bachmann vandt Grand Prix i dag

26-02-2023 18:16

Annika Knudsen Lorentsen

Landsstævnet hos Hedensted og Omegns Rideklub er veloverstået, og stævnets sværeste klasse, Grand Prix, blev vundet af Daniel Bachmann Andersen

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag, lørdag og søndag har Hedensted og Omegns Rideklub dannet rammen om landsstævne i dressur, hvor der har været mange spændende ekvipager til start. 

I går bød stævnet blandt andet på en Intermediaire II, som blev vundet Rikke Dupont med den bare 8-årige Grand Galiano e. Grand Galaxy Win/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Lotte og Gert Buchhave). Ekvipagen opnåede 71,272 procent og blev belønnet med flere 8-taller i løbet af programmet. 

Dagen i dag bød på tre klasser, hvoraf den ene var stævnets sværeste, nemlig Grand Prix. Her var der 13 ekvipager til start, og tre af dem red til mere end 70 procent, og sikrede sig de tre bedste placeringer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejren tog Daniel Bachmann Andersen ganske sikkert i sadlen på Fabregaz e. Florestano/ Ragazzo med 73,733 procent. I ekvipagens program blev der givet mange 8-taller, blandt andet i den frie trav og i piaffe. 

Andenpladsen i denne klasse gik til Anna Zibrandtsen med Quel Filou Old e. Quaterback/ Stedinger med 70,433 procent, mens Sanne Henningsen tog tredjepladsen med Atterupgaards Berlucchi e. Belissimo M/ Caprimond E.H. (opdr. Atterupgaard). 

Alle resultater fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner