Rosenparaden flytter til Vejle

04-10-2024 11:14

Årets sidste landsstævne i ponydressur har nu fået en ny vært, hvormed det bliver i Vejle Rideklub, at de ældste ponyryttere skal sige farvel til ponyårerne

Copyright Ridehesten.com
Årets Rosenparade i ponydressur bliver afholdt i Vejle Rideklub. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De fleste unge ryttere frygter det år, hvor de fylder 16 år, og dermed skal sige farvel til ponytiden. Denne overgang markeres i toppen af dansk ponydressur med en rosenparade, der sædvanligvis afholdes i Hedensted og Omegns Rideklub. I år er klubben dog blevet forhindret i at holde årets sidste ponydressurlandsstævne, og derfor har Vejle Rideklub nu påtaget sig værtsrollen. Det skriver Dansk Ride Forbund.

Copyright Ridehesten.com
Rosenparaden i 2022, som så ofte før blev afviklet ifm. landsstævnet i Hedensted og Omegns Rideklub. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 14.-17. november samles derfor landets dygtigste ponyryttere i Vejle, hvor årgang 2008-rytterne rider på stævnebanen på pony for sidste gang. Til den traditionsfyldte rosenparade bliver disse ryttere samlet til en højtidelighed, hvor der med fanebærer og hyldesttaler samt uddeling af rosetter og store kram siges et smukt farvel til ponyårerne. 

Yngre ponyryttere er naturligvis også velkomne til stævnet, der afvikles som et almindeligt landsstævne. Propositionerne foreligger ikke endnu, men vil kunne findes her, når der er åbent for tilmelding. 

Astrid Ø. Sørensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen