Danske topplaceringer i Villamoura

20-10-2023 19:42

Søren Møller Rohde og Anne Kristine Truelsen rider med om topplaceringerne i Portugal

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Action Man Ask Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til det internationale stævne i Villamoura, Portugal, har de danske ryttere i dag leveret flotte præstationer. Søren Møller Rohde og Anne Kristine Truelsen red sig til topplaceringer i flere af de 2-stjernede klasser. 

Det lykkedes Søren Møller Rohde og Joker Ask e. Zinedine B/ Ugana Sitte (opdr. Ch. & D. Mathieu) at ride en placering i hus i den 2-stjernede 135 cm-klasse. Parret red to fejlfrie runder og sluttede med den hurtige tid på 34,98 sekunder, der blot var få millesekunder fra førstepladsen. Ridtet placerede dem som nr. 3 i klassen. 

Placeret som nr. 4 i klassen blev Anne Kristine Truelsen med Cosma Shiva S e. Cornet's Stern/ Libero H, der fulgte tæt i hælene på Søren Møller Rohde. Anne Kristine Truelsen og Cosma Shiva S kom fejlfrit igennem banen med tiden 35,06 sekunder, og det var derfor kun marginaler, der adskilte topplaceringerne. 

Anne Kristine Truelsen gentog succesen lidt senere på dagen i den 2-stjernede 140 cm-klasse, hvor hun med endnu et fejlfrit ridt blev placeret som nr. 4. Denne gang var det i sadlen på Quemoy KT e. Quidam's Rubin/ Saccor. 

Copyright Ridehesten.com
Anne Kristine Trulsen og Quemoy KT. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søren Møller Rohde forsatte også det høje niveau lidt senere på dagen. I endnu en 2-stjernet klasse, denne gang med en forhindringshøjde på 145 cm, blev han og Action Man Ask Z e. Action Breaker/ Calvados Z (opdr. Ann van Heyst) placeret som nr. 8 i et felt på 65 ryttere. 

De rød-hvide farver er flot repræsenteret i denne weekend i Villamoura. I alt er 18 danske ryttere til start til det portugisiske stævne fordelt i både CSI2*, CSI1* og CSYH1*. 

Stævnets start- og resultatlister. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen