Adriano og jeg skal lære hinanden at kende

05-11-2021 11:22

Ponyrytter Laura Qvist, der netop i denne uge har fået stjerneponyen Adriano B, glæder sig til at lære ham bedre at kende og håber på sigt, at kunne gøre sig gældende internationalt

Copyright Ridehesten.com
Laura Qvist, Adriano B og Sophia Boje Obel Jørgensen. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 15-årige vallak Adriano B e. De Angelo B/Flying Dream er en af de mest succesfulde dressurponyer på europæisk plan, og han har haft en stor international karriere med danske ponyryttere som Karoline Rohmann, Claudia Kjær, Alexander Helgstrand og senest Sophia Boje Obel Jørgensen. Det er blevet til mange EM-medaljer over syv år.

Som Ridehesten.com kunne meddele tidligere på ugen, så er den fremragende pony nu kommet på nye hænder, i det Laura Qvist, der er opstaldet hos og træner hos Katrine Kraglund, er Adrianos næste håbefulde rytter.

– Vi har købt Adriano B direkte af Sophias familie. Han er højere og bredere end mine to andre ponyer, Cosmo og Lordy, og så er han selvfølgelig meget rutineret. Jeg er 172 cm høj, så han passer rigtig godt til mig. Jeg har tre år tilbage som ponyrytter, så nu føler jeg mig godt dækket hele min ponytid ud, fortæller Laura.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun håber på at komme i bruttotruppen og få muligheden for at deltage i EM næste år, men for nuværende har hun endnu ikke tilmeldt sig det første stævne sammen med Adriano B .

Vi skal lige lære hinanden at kende først. Adriano har kun været i stalden i få dage, og han er helt cool og virker upåvirket. Han er bare sød og rolig og altid glad og frisk under ridningen, slutter Laura.

Adriano B er nu blevet staldkammerat med Lauras to andre ponyvallakker, Cosmo og Lordy. Cosmo er den 6-årige Coeur de Lion R e. Cosmopolitan D/ Oosteinds Ricky, der er ny i stalden, og som Laura lige har vundet sit første  stævne på. Lordy er den tidligere EM-medaljevinder, 14-årige Der Kleine Lord e. Der Feine Lord AT/Chantre B, som hun har haft i to år. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner