Sophia Obel: Han var virkelig fin derinde og gjorde alt, hvad han kunne

15-08-2021 13:25

Trine Askjær-Jørgensen

Tre danske piger har netop været til start i kürfinalen i dressur til EM for ponyer i polske Strzegom, og her blev det til endnu en bronzemedalje til Sophia Obel og Adriano B. Parret leverede et suverænt ridt til hele 83,05%

Copyright Ridehesten.com
Sophia Bøje Obel Jørgensen og Adriano B til EM for ponyer i Strzegom, Polen. Foto: FEI/Lukasz Kowalski
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sophia Bøje Obel Jørgensen og ponyen Adriano B e. De Angelo B/Flying Dream må siges at have leveret absolutte toppræstationer i denne uge, hvor de har været til EM i ponydressur i polske Strzegom. I går red parret sig til en bronzemedalje med hele 79,676% i den første individuelle konkurrence, og i dag har de gjort det igen.

Med hele 83,05% for deres flotte kür sikrede Sophia og Adriano sig endnu en individuel bronzemedalje, kun overgået af tyskerne Rose Oatley, som vandt guld med hele 89,70%, og Antonia Roth, som tog sølvet med 85,09%.

– Jeg kunne godt mærke, at han er lidt brugt nu, men han gjorde sit bedste og var mega god, sagde en glad Sophia, som netop var kommet tilbage fra præmieoverrækkelse, da vi fik fat på hende. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cornelia Munch Sinding og Terbofens Charico e. Charivari landede på en super flot 5. plads med 78,42%, og Selma Ludvigsen blev nr. 16 på Egelykkes Perfetto med 71,31%.

Se hele resultatet af klassen her.

Sophia fortalte, at danskerne er ved at pakke lejren sammen i Polen, hvor turen går hjem fra lige om lidt. De er glade dernede, og det kan man virkelig godt forstå! Det må siges, at have været et meget succesfuldt EM for pony-dressurpigerne, som alle sammen har leveret ridt over 70%, og i dag red Sophia Obel sig så også op over den "magiske" 80%-grænse. Pigerne rejser hjem med rygsækken fuld af gode oplevelser OG en flot sølvmedalje i holdkonkurrencen i ponydressur til EM, kun overgået af tyskerne, som jo bare er svære at slå.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen