3 nye Sjællandsmestre i ponydressur fundet

29-11-2014 21:53

Sara Aagaard Hyrm hev titlen som Sjællandsmester hjem for kat. I med Jarno, Frederikke Aagot Jabina og Dot Com for kat. II og for kat. III blev det Lea Colding-Jørgensen og Lunds Bon Jovi

Ågerupgaards sports rideklub ligger i denne weekend baner til Sjællandsmesterskaberne i dressur og både pony og hest, samt det nye tiltag i forbindelse med Sjællandsmesterskaberne, paradressur.

Allerede fra morgenstunden blev der lagt højt niveau, da dagen startede med en LA4 for hest og den blev vundet med hele 73.67% af Helene Koefoed-Nielsen på Heimdals J’adore efterfulgt af Jesper Petri Grimbühler på Ingolf Kjærgaard med 72.94% på andenpladsen og Sara Grimbühler på Trollfin med 72.50% på tredjepladsen.

Derefter var det tid til MB0 for hest, og her blev niveauet holdt. Det blev Mathilde Merry Pedersen på Daylie der red sig til førstepladsen med 70.76%. Andenpladsen gik til Vicky Pejter Larsen på Herzog Højris med 66.92%.

I Sjællandsmesterskabet for kat. III i LA1 var der spænding helt til det sidste, eftersom at klassens sidste rytter gik ind og afgjorde resultatet. Det blev Lea Colding-Jørgensen der på Lunds Bon Jovi nu kan kalde sig Sjællandsmestre for kat. III 2014 med en samlet procent på 68.33%. Det var ikke meget der skilte anden og tredjepladsen ad, men det blev Michala Anderson på Samson som trak det længste strå med 67.989 og henviste Carla Johansen med Fister til tredjepladsen med 67.931%.

I kat. II ponyernes mesterskab i LA4 var der knapt så meget spænding, dog lå nummer to og tre tæt, men det blev Frederikke Aagot Jabina med Dot Com der overbevisende kunne hive titlen som Sjællandsmester hjem med 71.14%. Som nummer to ved dette mesterskab blev det Dagmar Sofie Oxlund på Lundemarksgårds Favorit med 66.71%, mens Emma Smietana og Arvell Llew indtog tredjepladsen med 66.40%.

Dagens sidste mesterskab var for kat. I ponyerne i PRI, og her havde 20 ekvipager meldt til start. Det blev det nye makkerpar, Sara Aagaard Hyrm og Jarno der nu bærer titlen som Sjællandsmestre efter et resultat på 68.45%. På en anden plads blev Asta Silje Enevoldsen der med Målund’s Mini-Maj opnåede 67.95%. Tredjepladsen i mesterskabet gik til Laura Brostrup Larsen på Burton’s Baya med 66.70%.

I morgen bliver det redet om Sjællandsmesterskabet for juniorer, youngriders, seniorer og pararyttere . 

Se billederne her på Rideheste.Com først i næste uge!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen