Sjællandsk mester i military fundet

31-08-2023 06:21

Trine Askjær-Jørgensen

I weekenden blev der ved Ringsted Rideklubs militarystævne også afviklet sjællandsmesterskab i military. Sejren og den nye titel gik til Vicky Mathiesen og hendes hjemmeavlede dansk varmblodshoppe Katniss V.

Copyright Ridehesten.com
Vicky Mathiesen og Katniss V. Foto: Josefine Snæbum
Nyheden fortsætter efter annoncen

I søndags blev der afholdt sjællandsmesterskab i military ved Ringsted Rideklubs landsstævne.

Ringsteds terrænbane er en naturlig og kuperet bane, der på det punkt adskiller sig fra de øvrige terrænbaner på Sjælland. Sjællandsmesterskabet blev afholdt som en del af klasse CNC100, og der var 11 ekvipager tilmeldt selve mesterskabet

Sjællandsmester blev Vicky Mathiesen, der var til start med sin hjemmeavlede dansk varmblodshoppe, den 9-årige Katniss V. e. Quattro B/ Cajus (opdr. Vicky og Moni Mathiesen). Parret førte klassen fra start til slut efter at have lagt sig i spidsen efter dressuren. De vandt også den ordinære CNC100-klasse. Ekvipagen sluttede med 25,5 strafpoint.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen kom Victoria Bloch på den 9-årige dansk varmblodsvallak Mexico e. Tailormade Stardust/ Aston (opdr. Ole Pedersen). Ekvipagen blev ligeledes nr. 2 i den ordinære CNC100-klasse. De sluttede med 26,8 strafpoint.

På tredjepladsen blev det Jan Schultz Jørgensen på den 8-årige dansk varmblodshoppe Lyngholms Ever Delicious e. Everdale/ Blue Hors Soprano (opdr. Helen Lyngholm). I den ordinære CNC100 sluttede de som nr. 4. Det blev til i alt 30,9 strafpoint.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Katniss V. og Vicky omgivet af Victoria Bloch og Jan Schultz Jørgensen. Foto: Privat
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen