Flarup i top i Strzegom

23-04-2023 20:45

Annika Knudsen Lorentsen

Mange danske militaryryttere har gjort en god figur ved det internationale stævne i polske Strzegom denne weekend, og Peter Flarup sikrede sig andenpladsen i den sværeste konkurrence, mens det også blev til en sejr

Copyright Ridehesten.com
Peter T. Flarup med Fascination. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske militaryryttere har i denne uge været i Polen for at deltage i internationalt stævne, og en af dem var Peter T. Flarup med Fascination e. Favorit Ask/ Lando (opdr. Jørn-Ove Jørgensen), som sikrede sig en topplacering i CCI4*-L. Sammen kom de ud med 33,4 strafpoint efter dressuren, i terrænet indløb der 2,8 fejl og på springbanen leverede de en fejlfri runde, og dermed sikrede de sig andenpladsen. 

I CCI3*-L sikrede Bianca Walton sig en flot sjetteplads med Midt-West Faveur e. Charmeur/ Midt-West Glamour (opdr. Poul Erik Nielsen). Ekvipagen sluttede med sammenlagt 43,1 strafpoint. 

I CCI3*-S lykkedes det Sophia Stegmann at ride Callistro e. Cardento/ Mago xx til en syvendeplads. De sluttede med 31,6 strafpoint. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I CCI2*-L red Peter T. Flarup sig til en sejr med H. Carald Z e. Herald/ Solos Landtinus (opdr. Peter Flarup), mens Luna Richter red sig til to top-5 placeringer.

Flere andre danske ryttere gjorde også en god figur ved stævnet. 

Alle resultater.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald