Årets Sjællandsmestre for springheste er fundet

13-10-2019 19:46

Mette Emilie Pedersen

Sjællandsmestrene for 2019 er hermed fundet i springning for Junior, Ungrytter og Seniorer, Baunehøj Rideklub i Næstved stod for afviklingen af klasserne, som alle bestod af 2 hovedrunder og en nervepirrende omspringning

Copyright Ridehesten.com
Caroline Lebech Petersen og Assendruplunds Grosses Herbie

Dagen blev indledt med to LB’ere for heste og to LA’ere for heste, hvor der blev fremvist fin ridning inden dagens højdepunkt, sjællandsmesterskaberne skulle afvikles. Baunehøj Rideklub kunne over hele weekenden byde velkommen til mere en 200 starter i højder, hvor næsten alle kunne være med.

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Springer på Boy-S

Juniorerne (U18) fik lov til at åbne ballet i LA1* (115cm), hvor der var 12 til start og her var det Mathilde Springer på Boy-S e. Kreator XX (Pol)/Pilot som kunne trække titlen med sig hjem efter 2 hovedrunder med 0 fejl, og en hurtig omspringning på 39,9 sekunder og 0 fejl. Hun var dog efterfulgt af Laura Normann Olsen, som fulgte godt med Mathilde, men altså måtte se sig slået med 1,09 sekunder. Mathilde De Neergaard fik en tredjeplads i mesterskabet efter en nervepirrende omspringning mod Marie Ida Hocke og Nadia Rosendahl Christensen, det blev desværre til en afsidning for Nadia, som ellers havde været lynhurtig i de to hovedrunder. Mathilde De Neergaard på Caspian vidste sig dog at være hurtigst og fik dermed den sidste placering for Juniorer.

Copyright Ridehesten.com
Cassandra Lundberg Nielsen på Golden Queen

Ved Ungrytterne gik mesterskabet i LA2** (120cm), hvor Cassandra Lundberg Nielsen på Golden Queen lagde sig i spids efter den første hovedrunde, men fik desværre fik ekvipagen 12 fejl med sig i anden hovedrunde, hvor Caroline Lebech Petersen og Assendruplunds Grosses Herbie e. Grosso’s Erbe/Lucky Light kunne indføresig førertrøjen, og da dette makkerpar var eneste fejlfrie ryttere, både på bomme og tid, var der ingen omspringning ved ungrytterne. Sofie Fredslund på Curie e. Willemoes/Racot kunne dermed tage en anden plads med hjem, da det kun blev til en ærgerlig tidsfejl i første hovedrunde, men 2 flotte runder på banen.

Copyright Ridehesten.com
Matilde Skov på Sartors Tiamo

Seniorerne prøvede kræfter med MB1* (125cm) og det blev til omspringning om både førstepladsen og tredjepladsen, da der for tredjepladsen var hele 5 ryttere som havde en chance, her løb Charlotte Kondrup på Dithmarsia e. Clarimo/Con Air med placeringen, om førstepladsen red Christina Fobian på Faloola Horsenæs og Matilde Skov på Sartors Tiamo om titlen, desværre blev det til en ærgerlig fejl for Christina og Faloola Horsenæs i omspringningen, som medførte af Matilde Skov kan kalde sig for sjællandsmester 2019 for seniorer.

Se alle resultater HER

Ridehesten var tilstede under dagens klasser. Se billeder på Ridehesten.com snart!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen