End ikke vejrguderne kunne tage sejren fra Sara (video)

31-07-2021 19:48

Efter gårsdagens indledende runde i Agria DRF mesterskabet for ungryttere førte Sara Hyrm med 2,5%. Hendes evner blev dog sat på prøve i dag, både silende regn og strømafbrydelse, som stoppede hendes kür musik undervejs

Copyright Ridehesten.com
Amalia Skjold på Falkendaune. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen startede med juniorernes indledende runde, som det er muligt at læse om HER. Ungrytterne havde derimod deres indledende runde i går fredag, og i dag skulle dette års mestre i Agria DRF-Mesterskabet for ungryttere kåres.

Efter juniorernes indledende runde blev der afholdt B-finale for ungryttere, og det var for de ryttere, som ikke gik videre til finalen. 5 ekvipager var til start, og der var meget tæt løb mellem de tre bedste. I sidste ende blev det dog Amalia Skjold på Falkendaune Macohl e. Fürstenball/Schwadroneur (opdr. Thomas Bach Jensen) som løb med sejren med 69,958%.

Efter B-finalen var det tid til at finde dette års DRF-mester for ungryttere. Fra den indledende runde lå Sara Aagaard Hyrm flot i front med 74,921% og et forspring på knap 2,5% ned til gårsdagens nr. 2, Anders Uve Sjøbeck Hoeck med 72,500%.

Copyright Ridehesten.com
Sara Hyrm omringet af sølvvinder Kristian Würtz Green og bronzevinder Anders Uve Sjøbeck Hoeck. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som det er kendt fra tidligere år, var vejrguderne ikke helt enige i, at der skulle være godt vejr under DRF mesterskaberne i Ringsted. Værst gik det dog ud over Sara Aagard Hyrm med Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/Mago XX (opdr. Esben Klinkby), som foruden at ride i silende regn fik afbrudt sit program da strømmen pludselig gik og musikken stoppede.

Sara holdt dog hovedet koldt og måtte genstarte sit program fra hvor hun var nået til, da musikken stoppede. Ekvipagen red til imponerende 79,575% i sin kür. Samlet blev det til 154,496% og en sikker sejr i dette års DRF mesterskab for ungryttere. Hele 7% var der ned til mesterskabets nr. 2, som blev Kristian Würtz Green på Bovbjergs Zhivago e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Hanne Damgaard og Leif Bovbjerg Jensen) med samlet 147,609%. På tredjepladsen blev det Anders Uve Sjøbeck Hoeck på Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors ApS) med samlet 147,575%.

I interviewet her kan du høre Sara fortælle om hendes tur idag:

Ridehestens fotograf har været til stede. Se billederne i starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen