Flarup og Walton i front ved DM

06-07-2013 21:07

Ved Sportsrideklubbens First Eventing, der danner rammen om DM i military for seniorer og for junior-/ungryttere, har Peter Terskov Flarup og Bianco Walton lagt sig i spidsen af hver sin kategori efter mesterskabets to første dage

Copyright Ridehesten.com
Peter T. Flarup og Calista E.

Efter alle heste havde været gennem eftersynet udtalte dyrlæge Berner Olsen, at han sjældent har set så mange velpassede og tilpasse heste. Der var intet som helst at sætte en finger på og han medgav stor ros til alle ryttere og hestepassere.

Blandt seniorerne gælder det efter fredagens dressur og lørdagens ridebanespringning, at Peter Terskov Flarup har indtaget førstepladsen med 43,3 strafpoint på Calista E e. Solos Landtinus / Lagano og tredjepladsen med 48,3 på CTS Twin Peak e. Eaton du Rezidal. Andenpladsen tilhører på andendagen Irene Mia Hastrup og Odin, der nu ligger med 45,8 strafpoint..

Det er Bianco Walton, der hos junior-/ungrytterne, har taget føringen efter de to første dage. Med hesten Lucky Luke fører hun med 48,1 strafpoint foran Henriette Bedsted med 52,2 strafpoint på sin nye svenskfødte fuldblod Tanyard xx e. Tangaloa xx / Taufan xx. Tredjepladsen tilhører indtil videre Cecilie Eriksen og Calvin, der foreløbigt har 53,1 strafpoint.

I aften har stewards uddelt to special priser. Prisen Best Horsemanship gik til tyske Kai Rüder, der med smil og overskud har præsenteret fem heste. Prisen 'Best Turned out horse' gik til den svenske groom Jill Carlsson, som hjælper Anna Nilsson med to heste. I morgen giver Hestens Værn ærespræmie til Happy Athlete - udvalgt af Ground Jury efter alle tre discipliner.

Igen efter lørdagens klasser har der været stor ros fra dyrlæge Berner Olsen, og stævnet har været præget af en fantastisk stemning og virkelig god ridning.

Følg alle stævnets resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen