Sandra Hyrm fortsat i front

02-06-2014 11:23

De danske ponyryttere har endnu engang givet gas til CDI-stævnet i Compiegne og det blev blandt andet til topplaceringer for Sandra Aagaard Hyrm og Malene Aborg. Ridehesten.som har desuden snakket med Sandra Aagaard Hyrm, der berætter om et flot stævne i fantastiske omgivelser

Copyright Ridehesten.com
Sandra Aagaard Hyrm og Der Harlekin B til præmieoverrakelse i Compiegne (Foto: Jesper Hyrm)

Sandra Aaagard Hyrm har over de sidste to uger været afsted hjemmefra og været til start i både Kapellen i Belgien og Cmpiegne i Frankrig. I dag sluttede hun sin rejse med at forsvare sin fjerdeplads i kür-finalen fra igår på Der Harlekin B.

- Det er første gang jeg har redet denne her kür i udlandet, fordi jeg indtil videre kun har startet den derhjemme i danmark. Men jeg synes dommerne har taget overraskende godt imod den, så jeg er meget tilfreds med mine 72,166%. Det gik endeligt også rimelig udmærket og jeg synes egentlig også jeg kom fint rundt på banen. Selvom jeg måske selv red lidt bedre i går, stod den igen rigtg flot i formen. 

Sandra fortæller desuden om to meget lærerige uger, hvor hun med tiden har fået mere fat på ponyen og ikke kun haft bedre ture inden på banen fra dag til dag, men også har haft bedre ture ude på opvarmningen. Hun har kunne bevare roen mere og føler dermed også, at de mange forberedelser, turen har krævet, har været det hele værd.

Udover Sandra var det de tre andre danskere Malene Aborg, Nikoline Ulrich og Natalie Hering, der også havder kvalificerede sig til küren i dag. Malene Aborg blev på Westerhuis Jorik placeret lige efter Sandra som nummer fem ligeledes med 72,083%. Nikoline Ulrich blev nummer 10 på Dornick-Son med 70,625%, mens Natalie Hering på Klinsmann blev nummer 12 med 69,125%. Klassen blev endnu engang vundet af Phoebe Peters på den danskavlede SL Lucci (Opdr. Sanne Lausgaard-Nissen).

Over weekenden har der løbet konkurrenceklasser på hele tre baner, hvoraf ponyrytterne har startet på to af dem. Sandra fortæller med begejstring om det velorganiseret stævne og det gode sammmenhold blandt pigerne:

- Det har været et vildt fedt stævne med flotte baner og flotte præmieoverrakelser. Stævnepladsen er kæmpe stor, men der var pyntet op med masser af blomster over det hele og så står der stor flotte træer alle vegne. Vi har også haft et super godt sammenhold og bakkede hinanden så meget op så muligt. Vi sørgede for at være der og heppe når der var danskere på banen, men prøvede også at sidde til bords til så mange måltider så muligt, så vi ligesom rykkede endnu mere sammen og fungerede endnu mere som et hold.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen