Hurtige ponyer på Ågerupgaard

28-03-2015 17:20

Dagen har i dag stået på springstævne på Ågerupgaard, hvor der skulle rides fejlfrit og hurtigt for at være med i placeringerne

De små 3'er ponyer åbnede stævnet i en LC klasse, hvor den hurtigste var Mikkeline Grandløse på Nelli i tiden 39.70 sekunder med 0 fejl. 

Senere hen på formiddagen var det endnu engang III'er ponyers tur, blandet andet i en LB1*. Den blev vundet af Helene Marie Mauritzen på Ali Khan der red ind over målstregen i tiden 22.13 sekunder og med 0 fejl. På andenpladsen fulgte Hanne-Sofie Dahle på Konvaljens Flipper trop med fejlfri runde i tiden 24.46. På tredjepladsen blev det Emma Kofoed der med Willow Lord også red en fejlfri runde i tiden 24.76 sekunder. 

I LA1*for kat. II ponyer var der ingen tvivl om hvem sejren tilfaldt. Med en fejlfri runde i tiden 37.00 sekunder, red Rikke Friis og Egehøjs Safir sig til sejren. På en andenplads blev det Freja Fredslund der med Romeo's Galla også red en fejlfri runde, bare i tiden 39.05. Rikke Friis tog sig også af tredjepladsen, denne gang med Blondy Boy i tiden 40.11 og en nul runde. 

Der var kamp om første og anden pladsen i LA1* for kat. I ponyerne. Det blev dog Jennifer Gobert Lorentzen der med Play Misty For Me trak det længste strå med en fejlfri runde i tiden 39.47 sekunder. Meget tæt efter blev det Sidse Larsen der susede ind over målstregen med Lotus efter en nul runde med en tid på 39.56 sekunder. Et par sekunder langsommere blev det ligeledes med en fejlfri runde, Tanja Edvardsen på Little Miss Milton i tiden 42.82 sekunder. 

Ponyerne fortsætter med at springe til i aften, mens at det i morgen er hestene der indtager ridehuset på Ågerupgaard. 

Ridehestens fotograf har været tilstede under dagens stævne. Husk at se billederne på Ridehesten.com i næste uge!

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald