19 nationer samlet i Uggerhalne

25-05-2023 09:45

Annika Knudsen Lorentsen

Det internationale stævne hos Helgstrand Event er i fuld gang. I alt er 19 nationer til start ved stævnet, hvoraf de 11 skal deltage i fredagens Longines EEF Series Nations Cup

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er fuld aktivitet på den store springbane hos Helgstrand Event fra morgenstunden, hvor der i dag er seks klasser på programmet. 

Dagen er startet med den 1-stjernede storetur, og resten af dagen er der både 1-stjernede, 3-stjernede og U25-klasser på programmet, ligesom dagen slutter med Nordvest Box Future Cup for kategori III-ponyer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens højeste klasse er den 3-stjernede 145 cm-klasse, hvor der er 58 ekvipager tilmeldt. Blandt de deltagende er de danske ryttere, der er udtaget til at ride morgendagens Nations Cup (Andreas Schou, Lars Bak Andersen, Rikke Belinda Barker, Konstantin Deeken Künnemann og Martin Dinesen Neergaard), ligesom flere andre danske ryttere er klar til at ride efter placeringerne i klassen. Blandt de udenlandske ryttere finder man tyske Philip Rüping og de svenske topryttere Peder Fredricson og Rolf-Göran Bengtsson. 

I går fandt lodtrækningen til morgendagens Nations Cup sted, og her stod det klart, at det danske hold kommer på banen som hold nr. 10 ud af de 11 der er tilmeldt stævnet. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner