Casper Cassøe forlader DV

31-01-2024 16:38

Trine Askjær-Jørgensen

Dansk Varmblods direktør igennem knap 14 år, Casper Cassøe Krüth, har sagt op og starter pr. 15. marts 2024 i nyt job hos Global Equestrian Group

Copyright Ridehesten.com
Casper Cassøe Krüth. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe Krüth har i dag indgivet sin opsigelse til forbundet, og netop nu er en pressemeddelelse kommet ud fra Global Equestrian Group, der er glade for, at den 40-årige direktør indtræder i en ny, ledende rolle hos dem for at sikre virksomhedens fortsatte succes indenfor hestebranchen.

Fra den 15. marts sætter Casper Cassøe Krüth sig i front i en ny rolle som COO, hvor han sammen med CCO Anders Bjørnstrup skal sikre driften på tværs af koncernens mange virksomheder. Det gælder ikke mindst for koncernens mange udenlandske aktiviteter samt det globalt anerkendte salgs- og træningscenter for elitedressurheste, Helgstrand Dressage. Her har man de senere år indført en lang række initiativer indenfor køb og salg af heste, forretningsledelse og dyrevelfærd, som nu skal udvikles og videreføres.

– Casper er en kæmpe kapacitet indenfor branchen, som vi er enormt stolte over at få med ombord. Med Casper og Anders ved roret i kernedriften af vores virksomhed, kan jeg trygt fokusere en større del af min tid på køb og salg af heste samt den overordnede forretningsstrategi, udtaler CEO Andreas Helgstrand

En erfaren brancheprofil
Casper Cassøe Krüth kommer med en årelang erfaring indenfor ridesporten og kender branchen. Han har en fortid som direktør for Dansk Varmblod & Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg. Han har ligeledes været arrangør og medarrangør af en lang række succesfulde og anerkendte events som VM i Herning, Dansk Varmblods Hingstekåring, Danish Christmas Show og World Cup i Herning.

– Global Equestrian Group har haft en imponerende vækst med spændende vækstplaner fremadrettet. Det er ingen hemmelighed, at vores branche har været udsat for kritik. Jeg glæder mig over at blive en del af en markedsledende virksomhed, der bliver nødt til at gå foran og sætte nye standarder i branchen sammen med nogle af branchens absolut dygtigste medarbejdere og ryttere. Der er sat en lang række initiativer i søen, som jeg glæder mig til at være med til at drive og udvikle, udtaler Casper Cassøe Krüth.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Casper Cassøe Krüth tiltræder officielt hos Global Equestrian Group den 15. marts, hvor han ligeledes stopper som direktør for Dansk Varmblod og Vilhelmsborg efter at have afviklet årets Hingstekåring i MCH Messecenter Herning. Det anerkendte Danish Christmas Show på Vilhelmsborg ved Århus fortsætter uændret under Casper Cassøes ledelse.

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: Anders Bjørnstrup, Casper Cassøe Krüth og Andreas Helgstrand. Foto: GEG

– Det er et stort tab for Dansk Varmblod, at forbundets direktør Casper Cassøe Krüth i dag har indgivet sin opsigelse for at tiltræde en stilling som COO i Global Equestrian Group, udtaler Dansk Varmblods formand Jan Pedersen. Casper Cassøe Krüth har været direktør i forbundet i knap 14 år, og i den periode har Dansk Varmblod gennemgået en enorm udvikling – både kvantitativt og kvalitativt.

I Caspers embedsperiode er forretningsområderne blevet udvidet til også at forestå driften af Vilhelmsborg og afviklingen af den årlige World Cup-kvalifikation i Herning. Dansk Varmblods Hingstekåring har i samme periode udviklet sig enormt og er blevet en helt essentiel del af forbundets økonomi og markedsføring. Også forbundets auktioner har under Casper udviklet sig til en værdifuld afsætningskanal til gavn for både forbund og den enkelte avler.

– Casper har heldigvis etableret et stærkt team af engagerede medarbejdere i sekretariatet på Vilhelmsborg, som loyalt arbejder for forbundets ledelse og medlemmer, og derfor har jeg tiltro til, at dagligdagen i Dansk Varmblod også kan fungere efter 15. marts, siger Jan Pedersen og fortsætter: – Jeg ønsker ham al mulig held og lykke i hans nye job. Jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en kæmpe gevinst for Global Equestrian Group, ligesom han har været for Dansk Varmblod, slutter Jan Pedersen.

 Hovedbestyrelsen skal nu arbejde på at tegne den helt rette profil til at efterfølge Casper.

Copyright Ridehesten.com
Dansk Varmblods formand Jan Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

/Varmblod.dk og Helgstrand Dressage

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen