Fart over feltet ved Christmas Showet

19-11-2018 07:29

Der er fortsat fart over feltet ved Christmas Show Warm up, der til og med i dag er for heste, indtil ponyerne i morgen indtager Vilhelmsborg. Senere i dag oplyses navnene på de kvalificerede til KRAFFT Tour of Amateurs ved hingstekåringen i Herning

Copyright Ridehesten.com
Hele weekenden har Christmas Horse Show Warm Up boblet af stemning og aktivitet. Alle klasser har været tæt belagt, og det har kunnet ses, når rytterne har gået bane.

Danish Derby Horseshows Christmas Show på Vilhelmsborg er et fire uger langt stævne, der i antal starter er det største i Europa. Stævnet starter med et opvarmningsstævne, og det er allerede i fuld gang på Vilhelmsborg, hvor danske amatørryttere har redet om placeringerne hele weekenden.

Copyright Ridehesten.com
Jasmin Skyggebjerg og hoppen Mae Bernadett vandt den første af de to KRAFFT Tour of Amateurs-klasser i går. Her er de fanget ved stævnet sidste år.

Både lørdag og søndag har der været kvalifikationsklasser i KRAFT Tour of Amateurs, hvor de bedste 25 ryttere får adgang til at starte KRAFFT Tour of Amateurs i kæmpe store omgivelser ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning i marts måned. Hvem de heldige 25 ryttere vil blive meddelt senere i dag.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Casper Cassøe Krüth fra Danish Derby Horseshows har nydt at se så mange danske amatyrryttere give den fuld gas på Vilhelmsborg hele weekenden.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen