1. kval. i NATHALIE Horse Care Stil Cup afholdt

10-05-2016 07:40

Søndag blev der taget hul på NATHALIE Horse Care Stil Cup ved Holbæk Rideklubs C-stævne

Copyright Ridehesten.com
Martine Hildan

Det blev Martine Hildan (ØKR) på Sascha, der sikrede sig sejren i stilcuppen, mens Sandra Gudesen (VSRE) på Festina’s Catzani blev nr. 2 og Ida Hørmann Hansen (HOL) på Lykkebo’s Exotic Fire nr. 3. Ud over de flotte placeringer har de tre ekvipager sikret sig en plads i finalen, der afvikles første weekend i september hos Hovgaard Rideklub.

Om NATHALIE Horse Care Stil Cup
NATHALIE Horse Care Stil Cup er en turnering for ponyryttere mellem 9 og 13 år med øget fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. Turneringen består af 5 kvalifikationer fordelt i landet samt en finale - de 3 bedste for hver kvalifikation går videre til finalen. Kvalifikationerne rides i LB3-B og finalen i LA1-B. Klasserne afvikles ved C-stævner og rytterens skal have en gyldig rytterlicens, og ponyen skal være konkurrenceregistreret og ponymålt. Turneringen er åben for ekvipager og ryttere, der inden for kvalifikationsperioden ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 ved C-stævner.  Alle tre ponykategorier rider mod hinanden i samme klasse.

Datoer 2016

Sjælland

8. maj D4 Holbæk Rideklub

Fyn 

27. – 29. maj D7 Allerupgaard Rideklub 

Jylland

24. – 26. juni D14 Sportsrideklubben Aalborg 

Jylland 

1.- 3. juli D8 Revsø og Omegns Rideklub

Sjælland

12. – 14. august  D2 Maarum Rideklub

FINALE

1.-  4. september Hovgaard Rideklub

Om NATHALIE Horse Care 
NATHALIE Horse Care er en serie af plejeprodukter til heste. Produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, og produceret og fremstillet af Persano Group A/S Danmark. Produkterne opfylder de højeste kvalitetskrav til både indhold og effekt.

Udvalgte produkter i serien er fremstillet med særlige hensyn til sundhed, kvalitet og miljø, og er blevet kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen. NATHALIE Foal Shampoo er svanemærket, og som det første plejeprodukt til heste deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Dermed er hensynet til hesteejer/hestepasser i fokus, da risikoen for allergiske reaktioner minimeres.

Alle produkter er fremstillet med højest muligt indhold af økologiske råvarer. På alle produkter er der udførlig indholdsdeklaration. Alle produkter bliver løbende kontrolleret i henhold til FEI’s dopinglister.

Bestemmelser 

Om NATHALIE Horse Care Stil Cup 

Resultat

Holbæk Rideklub

Kilde: Dansk Ride Forbund.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen