Signe og Bontje vinder 5. kvalifikation

16-08-2016 07:15

I weekenden den 12. -14. august blev den femte og sidste kvalifikation af Nathalie Horse Care Stil Cup afviklet hos Maarum Rideklub (MMR) i Helsinge

Copyright Ridehesten.com

12 ponyekvipager havde meldt til start, og de dystede om de sidste eftertragtede finalepladser i Cuppen. Vinder med flotte 73,330% blev Signe Grimbühler/Bontje, og parret er dermed selvfølgelig videre til finalen, der finder sted hos Hovgaard Rideklub den første weekend i september.

Signe og Bontje vinder kvalifikationen
Der blev givet rigtig flotte procenter ved denne kvalifikation af Nathalie Horse Care Stil Cup. Vinder blev som nævnt Signe Grimbühler/Bontje (AAGS) med 73,330%. Andenpladsen gik til klubkammeraten Victoria Toft Waksvik/Rawa’s Anubis (AAGS) med 71,245%, mens tredjepladsen blev vundet af Kristine Hviid Rasmussen/ Coráz Saha (TNKR) med 70,555%. Alle tre ekvipager er videre til finalen den 3. 4. september.

Om NATHALIE Horse Care Stil Cup
NATHALIE Horse Care Stil Cup er en turnering for ponyryttere mellem 9 og 13 år med øget fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. De fem Kvalifikationer rides i LB3-B og finalen i LA1-B. De 3 bedste fra hver kvalifikation går videre til finalen. Klasserne afvikles ved C-stævner, og rytterens skal have en gyldig rytterlicens, og ponyen skal være konkurrenceregistreret og ponymålt. Turneringen er åben for ekvipager og ryttere, der inden for kvalifikationsperioden ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 ved C-stævner.  Alle tre ponykategorier rider mod hinanden i samme klasse.

Om NATHALIE Horse Care 
NATHALIE Horse Care er en serie af plejeprodukter til heste. Produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, og produceret og fremstillet af Persano Group A/S Danmark. Produkterne opfylder de højeste kvalitetskrav til både indhold og effekt.

Udvalgte produkter i serien er fremstillet med særlige hensyn til sundhed, kvalitet og miljø, og er blevet kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen. NATHALIE Foal Shampoo er svanemærket, og som det første plejeprodukt til heste deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Dermed er hensynet til hesteejer/hestepasser i fokus, da risikoen for allergiske reaktioner minimeres.

Alle produkter er fremstillet med højest muligt indhold af økologiske råvarer. På alle produkter er der udførlig indholdsdeklaration. Alle produkter bliver løbende kontrolleret i henhold til FEI’s dopinglister.

Om NATHALIE Horse Care Stil Cup 

Hele resultatet af klassen 

/DRF.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen